Yuksel Akta
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2011
- 1.686
- 38
- 1.158
Messi geliyormus Dursun Pasa WC'de yan yana cis yaparken anlasip soz almis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin ol ben senden daha Galatasarayliyim adami hasta etme Melihcim![]()
Emrah YıldırımLutfen su Emre serefsizin resmini kaldirirmisiniz ? siz nebicim galatasaray forum yoneticileri moderatorlerisiniz her defasina galatasaray piclik yapan bir adamin resmini koyulmasina musade ediyorsunuz ?
Emrah Yıldırım
bunu yoneticilerimize soylemek cesaret ister o yuzden kellesi alinabilir Emrahcim kapistir kilici![]()
@Emrah Yıldırım
bunu yoneticilerimize soylemek cesaret ister o yuzden kellesi alinabilir Emrahcim kapistir kilici![]()

(Bknz: rüyada it gormek)Beyler rüyada Hamza Hamzaoğlu görmek neye işaret google'da aradım bulamadım
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben seni bedelli sırasında görmedim yasin , bu askerlik samimiyeti nerden?Emin ol ben senden daha Galatasarayliyim adami hasta etme Melihcim![]()
Ben seni bedelli sırasında görmedim yasin , bu askerlik samimiyeti nerden?
![]()
Hertha Berlin sportif direktörü Pal Dardai, Bayern Münih'ten Sinan Kurt'u kadroya kattıklarını açıkladı.![]()
![]()
Bursaspor'da Necid ve Cuenca için Katar'dan toplam 39M TL teklif geldi.
Bursaspor'da Necid ve Cuenca için Katar'dan toplam 39M TL teklif geldi.
ya o değilde Aydın sana modluk falan vermeleri lazım gündemde ne varsa senden öğreniyoruz![]()