Talat Uldız
Aslan Üye
- 15 Haziran 2011
- 8.287
- 5
- 1.023
Zannetmiyorum basından duyulan şeyleri diyor benceNazlı Öztürk Tannane ve Zrkoviç dedi. GS TV spikeri de diyorsa bence bu 2 transfer bitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zannetmiyorum basından duyulan şeyleri diyor benceNazlı Öztürk Tannane ve Zrkoviç dedi. GS TV spikeri de diyorsa bence bu 2 transfer bitti.
Başımızda Dursun varken hiç birşeye kesin gözüyle bakılmamalı bence.Nazlı Öztürk Tannane ve Zrkoviç dedi. GS TV spikeri de diyorsa bence bu 2 transfer bitti.
Nazlı Öztürk Tannane ve Zrkoviç dedi. GS TV spikeri de diyorsa bence bu 2 transfer bitti.
Vay demek ki Umutcusun sen.Umutun Emreden ne farki var acikla hele.Emre yetenekli umut yeteneksiz haklisin.
Nazlı Öztürk Tannane ve Zrkoviç dedi. GS TV spikeri de diyorsa bence bu 2 transfer bitti.
nerde dedi bunları?
GS TV'de az önce biten programda söyledi. Basında çıkan haberler var diye. Basında bir sürü haber çıkıyor ama sadece Tannane ve Zivkoviç'i söyledi. GS TV spikerleri de az çok transferleri biliyordur heralde. Mesela Drogba transferi saatler öncesinde GS TV spikerlerine söylenmişti hatta klipler falan yapılmaya başlanmıştı.
Aga yillardir basinda cikan hberleri soruyorlar gaza gelmeGS TV'de az önce biten programda söyledi. Basında çıkan haberler var diye. Basında bir sürü haber çıkıyor ama sadece Tannane ve Zivkoviç'i söyledi. GS TV spikerleri de az çok transferleri biliyordur heralde. Mesela Drogba transferi saatler öncesinde GS TV spikerlerine söylenmişti hatta klipler falan yapılmaya başlanmıştı.
Sergen kendini kandırıyorsun yine5-6 transfer olacak zaten.tannane kolay da zivkovic zor
görürsünSergen kendini kandırıyorsun yine![]()
Göreceğizgörürsün
Yok mu transfer bizimle anilan
Avatarı değiştir.Yok mu transfer bizimle anilan
Maalesef degistiremiyorum.Avatarı değiştir.
Yok mu transfer bizimle anilan