Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes ismini ilk önce Gozdelinho mu duyurdu?

Transfer önerisi falan değil de forumda oyuncu bilgisi fazla olan çok arkadaş gördüğümden merak ettim, fmnin son bi kaç yıldaki efsanelerinden Ladislav Krejci ve Dorin Rotariu'yu takip eden var mı?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rotariu u 18 Mart 1992 den sonra hic takip etmedim! :)

3. Sinavim vardi ogun ve ben butunlemeye kalmak pahasina ogunku Werder Bremen macina gitmistim. Ogun tek ASY de kar vardi.

Rotariu son dakikada topla kara saplandi ve bos kaleye durtemedi topu. Durtse eliyorduk ve werder bremen yerine bizim muzemizde Avrupa kupa galipleri kupasi oluyordu!! :)

O gun bugundur Rotariu yu takip etmem! ;)

hepsini verelim bugun

Armanın İzinde ‏@Armaninizinde şimdi5 saniye önce
Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray'da Sabri, Bilal, Umut ve Jem ayrılırsa Bursaspor'a isteyebiliriz. Onlardan memnundum." (Fanatik)

Avrupa'da oynatamayacağımız bir oyuncuyu neden alıyoruz ?

Rotariu u 18 Mart 1992 den sonra hic takip etmedim! :)

3. Sinavim vardi ogun ve ben butunlemeye kalmak pahasina ogunku Werder Bremen macina gitmistim. Ogun tek ASY de kar vardi.

Rotariu son dakikada topla kara saplandi ve bos kaleye durtemedi topu. Durtse eliyorduk ve werder bremen yerine bizim muzemizde Avrupa kupa galipleri kupasi oluyordu!! :)

O gun bugundur Rotariu yu takip etmem! ;)
Hatırlatmayaydın iyiydi :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'da Martin Linnes gündemdeydi ancak Galatasaray'ın teklifi reddedildi. (Evren Göz/Ntv Spor)

Aslan News ‏@Aslanews 3 dk.3 dakika önce
Galatasaray'da Martin Linnes gündemdeydi ancak Galatasaray'ın teklifi reddedildi. (Evren Göz/Ntv Spor)

Aslan News ‏@Aslanews 1 dk.1 dakika önce
Galatasaray'da Zaza gündeme geldi ancak hem Zaza hem Juventus olumsuz yanıt verdi. (Evren Göz/Ntv Spor)

Aslan News ‏@Aslanews 1 dk.1 dakika önce
Galatasaray Marko Marin transferinde de olumlu sonuç alamadı. (Evren Göz/Ntv Spor)
0 retweet 2 beğenme
Yanıtla

Selam renkdaşlar
Yine gördüğüm üzere hiç bir gelişme yok
Klasik cimbom

Hergün birinize birgün hepinize.....********************* gazetesiiii

bu yönetim donk'tan baska birini alırsa büyük başarı

Evrende olumsuz haber yaptıysa sonunda aradığımız sağ beki Moldede bulduk demektir,umarım katkı sağlar.

Aldim duyumlara göre Linnes bitmis. Ålesund'da yasayan Menajer tipinde bir arkadas'dan haber aldim.
Martin Linnes bitmis. 99 % bizde. Son Pürüzler hallediliyor su an.
Bitmis.

Hayirli Olsun! Welcome to Linnes !

1419061902-martinlinnes.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=r_5CQNNDb7w

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt