Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim yönetim komedi herkese teklif ediyor 2 , 2.5 doğal olarak da herkes reddediyor sonra gidip aynı parayı rhijin , donka veriyor :D

Şu Evren Göz'ün daha olumlu bir haber yaptığını duymadım.Adam tam bir felaket tellalı.

12,5 var para

10 kaldı

4 mevkiye daha adam gelecek

Her mevkiye 2,5 ahada buraya yazıyorum bunların transfer politikası bu

Aldim duyumlara göre Linnes bitmis. Ålesund'da yasayan Menajer tipinde bir arkadas'dan haber aldim.
Martin Linnes bitmis. 99 % bizde. Son Pürüzler hallediliyor su an.
Bitmis.

Hayirli Olsun! Welcome to Linnes !

1419061902-martinlinnes.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=r_5CQNNDb7w

Arif kızma da "menajer tipinde biri" dediğin zaman aklıma pavyonda hatun ayarlayan abiler geldi.menajer derler oralarda bu abilere

gerçekten bu evren çok kötü. bundan önceki ntv muhabirleri hep en güvenilir oluyordu ama bu adamdan sonra ntv bildiğin gazete haberlerini toplayıp reddeden bir kanal haline döndü.

futboliçe göruşmeler sürüyo dedi,gelir insallah linnes

Galatasaray'da Martin Linnes gündemdeydi ancak Galatasaray'ın teklifi reddedildi. (Evren Göz/Ntv Spor)

Düsük Fiyaz ile baslarsin... yavas yavas yukaria dogru cikarsin. Galatasaray Linnes'i istiyor ise rahat alir.
Dert Etmeyin. Son Senesinde bulunan norvecli sag bek kanimca 2 Mil € ya biter

Muslera, Chedjou, Denayer, Carole(Normal sartlarda iyi bir yedek olur) Sneijder ve Poldi 6lisinin yanina 3-4 kaliteli yabanci ekledigimizde takim ve oynadigimiz oyun seviye atlayacakken biz Umut/Burak, Selcuk, Sabri, Semih ve Baltayi ilk11de oynatiyoruz. Oyunun merkezinde Burak ve Selcuk oynuyor. Dogal olarak kaliteye karsi iyi oyun imkansiz hale geliyor. Kaliteye karsi iyi oyun nasil mümkün hale gelir? Cevabi basit Sag beke Linnes, Selcuk yerine Banega, Burak yerine L.Adriano, Brumayi geri cagirmakla ya da kaliteli bir top tasiyici kanat transferiyle.

Son düzenleme:
| Fernando Muslera |

Martin Linnes ~ Aurélien Chedjou ~ Jason Denayer ~ Lionel Carole​

takımda onca eksik var üstüne gslı gazeteci muhabir eksikliği de var bir tane güvenilcek adam yk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt