Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Forumun Sabri'si de Yasin kardeşimiz mi yoksa.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağolS.a millet nasılsınız arkadaşlar siz sormadan ben söyliyim Remy konusu olumsuz değil Chelsea 6 ay kiralarız diyor biz ise 1.5 yıl onun dışında olumlu ilerliyor...
S.a millet nasılsınız arkadaşlar siz sormadan ben söyliyim Remy konusu olumsuz değil Chelsea 6 ay kiralarız diyor biz ise 1.5 yıl onun dışında olumlu ilerliyor...
tsk bu uydurmasyon icinS.a millet nasılsınız arkadaşlar siz sormadan ben söyliyim Remy konusu olumsuz değil Chelsea 6 ay kiralarız diyor biz ise 1.5 yıl onun dışında olumlu ilerliyor...
ne diyons.a millet nasılsınız arkadaşlar siz sormadan ben söyliyim remy konusu olumsuz değil chelsea 6 ay kiralarız diyor biz ise 1.5 yıl onun dışında olumlu ilerliyor...
S.a millet nasılsınız arkadaşlar siz sormadan ben söyliyim Remy konusu olumsuz değil Chelsea 6 ay kiralarız diyor biz ise 1.5 yıl onun dışında olumlu ilerliyor...
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..ne diyon
senmi değiştirdin simitçi bıyıklımterbiyesizlik yapma
.
bize olsa ceza verirsin murhan efenditerbiyesizlik yapma
.
faşist gsc yönetimi
benden habersiz avatarım değiştiriliyor
Aynen paylaş da efkarlanalım Ünsal'cım.kerim abi son zamanlarda sinirli gibisin? sana dokunmayın çok fenayım'ı söyleyim istersen??
faşist gsc yönetimi
benden habersiz avatarım değiştiriliyor