- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Emre Belezöğlu avatarının ivedilikle değiştirilmesini arz ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaldir sunu Melih kelleni almayayim.Yasin'in avatarını aslı ile değiştirin bu kavga bitsin, foruma huzur gelsin..
![]()
Bro linneste var mi gelisme
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sorarım renktaşş bana isim verin ben sorarım
Linnes,Carrillo,De Jong(veya herhangi bir DM,Remy bu dörtlü hakkında bilgi varmı renktaş,Remyi yarım senelik kiralayıp opsiyon koydursakta yeterli 1.5 sene kiralama pek mantıklı olmaz zaten.sorarım renktaşş bana isim verin ben sorarım
kardeşim duyumcu dediğin tam tersini yapar olmayan bir ismi söyler yok bilmiyorsan burda biliyormus gibi yapma zamanımızı calma
kardeşim duyumcu dediğin tam tersini yapar olmayan bir ismi söyler yok bilmiyorsan burda biliyormus gibi yapma zamanımızı calma
ooo
hodri

çok doğru birşey söledin ben duyumcu değilim bu yüzden....neyse tamam zamanınızı çalmam bundan sonra cümleten hayırlı geceler...
hadi al diyecem de seni kan tutar yasin..Kaldir sunu Melih kelleni almayayim.
Yasin'in hesabını hacklemişler herhalde
"Güzel Kadınlar" konusuna 1-2 karı kız resmi atında uzaklaşsın buralardan o rezil avatarı ile...
Lan adami hasta etme kaldir o fotoyu engelli misin lan sen.hadi al diyecem de seni kan tutar yasin..