Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CYJYia-WsAASAkV.jpg

Fm reyiz Sivasta

Forumun hali nedir arkadaş? Seviye yerlerde yeminle. İşte bunlar hep transfersizlik diyecem ama ergen gibi hareket eden sayı fazla gibi.

Durum vahim...

Genel Sohbet diye bir konu açılmış. Saçmalamak isteyeni oraya alalım. Burası saçmalamanın yeri değil...

Lincoln icin nöbet tuttugumuz günlerden beri forumun takipcisiyim fazla sohbetim olmadı lakin hergün girerdim hep severek okurdum olanı biteni. Ama artık boku cıktı buranın antuya döndü iyice kendini komik sanıp şaklabanlık yapanlar trollükle popüler olmaya çalışanlar doluşmuş resmen (bknz. Simsek yasin). Yazık..

arkadaşlar sakin olalım

Goz0gr.gif
çabamızın adı Galatasaray
Goz0gr.gif

seviye yerlerde buna müsaade eden modlara da sevgiler yapmanız gereken tek şey malum kişinin avatarını kaldırmaktı

Lincoln icin nöbet tuttugumuz günlerden beri forumun takipcisiyim fazla sohbetim olmadı lakin hergün girerdim hep severek okurdum olanı biteni. Ama artık boku cıktı buranın antuya döndü iyice kendini komik sanıp şaklabanlık yapanlar trollükle popüler olmaya çalışanlar doluşmuş resmen (bknz. Simsek yasin). Yazık..
nedeni artık modlar eskisi gibi ceza vermiyor insanlara. Zamanında bir futbolcuya mal dediğim için 3 gün ceza yemiştim. Tabi direkt ceza değil de bir insanı 2 3 kez uyarırsın, yaparsa ceza verirsin ama sanırım uyarı bir kere yapılıyor ve başka bir şey olmuyor.

Son düzenleme:
Nakoulma ve kweuke muhabbetleri dönüyor:D beklerim sahsen

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmza...

Ben o kadar eski değilim sizler gibi ama 2012'den beri takip ederim. Gayet mantıklı , olgun yorumlar , sohbetler vardı. Şimdi ise her sayfada maksimum 1-2 iyi yorum var...

Son düzenleme:
Aspor linnes ile anlaşmaya yakın ufak pürüzler kaldı

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKİKA - Galatasaray, Martin Linnes ile anlaştı. (Aspor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt