- 22 Ocak 2010
- 53.430
- 34.417
- 3.073
seviye yerlerde buna müsaade eden modlara da sevgiler yapmanız gereken tek şey malum kişinin avatarını kaldırmaktı
karnından konuşma isim ver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seviye yerlerde buna müsaade eden modlara da sevgiler yapmanız gereken tek şey malum kişinin avatarını kaldırmaktı
SON DAKİKA - Galatasaray, Martin Linnes ile anlaştı. (Aspor)
Sende haklısın
En iyisi Fransa'ya Leo'nun yanına yollamak. Tek çare...
Al benden de o kadar kardeşim. Oğuz serdarlı dönemlerde bile bu kadar seviyesiz muhabbet yoktu. Onlarca sayfa boş boş geyik muhabbeti var. Hoş geyik muhabbetinin de bir kalitesi olur..Lincoln icin nöbet tuttugumuz günlerden beri forumun takipcisiyim fazla sohbetim olmadı lakin hergün girerdim hep severek okurdum olanı biteni. Ama artık boku cıktı buranın antuya döndü iyice kendini komik sanıp şaklabanlık yapanlar trollükle popüler olmaya çalışanlar doluşmuş resmen (bknz. Simsek yasin). Yazık..
SON DAKİKA - Galatasaray, Martin Linnes ile anlaştı. (Aspor)
İmza...
Ben o kadar eski değilim sizler gibi ama 2012'den beri takip ederim. Gayet mantıklı , olgun yorumlar , sohbetler vardı. Şimdi ise her sayfada maksimum 1-2 iyi yorum var...
Sanirim sende guzel hatunsun galiba Leo bana senin ne kadar guzel oldugunu bahsetmisti Fransada.Kosa kosa Fransaya giderim sana kavusmak icin.
Evet beyler gordugunuz gibi kus cikti aydinimiz fenev formasini avatar yapmis.Yasin adam ol lan
Evet beyler gordugunuz gibi kus cikti aydinimiz fenev formasini avatar yapmis.