Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
şu salak muhabbeti bırakalım da Linnes nasıl adam arkadaşlar bilen biri aydınlatabilir mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeminle söylüyorum,alttaki ilk cümleyi benim o kadar eski sevgilim var diye okudum.![]()

Al benden de o kadar kardeşim. Oğuz serdarlı dönemlerde bile bu kadar seviyesiz muhabbet yoktu. Onlarca sayfa boş boş geyik muhabbeti var. Hoş geyik muhabbetinin de bir kalitesi olur..
Baya futbolcu ve menajer tanıyor o hatun bildiğim kadarıyla.Gozdelinho dogru mu cikacak yoksaa
şu salak muhabbeti bırakalım da Linnes nasıl adam arkadaşlar bilen biri aydınlatabilir mi ?
Barcelona lı fenerli itin tekiydi. O zamanın forum kemik kadrosu ondan satın aldıklar işte burayı. Ondan sonra görmedim.Hocam o herifin adını bi hatırlayamıyodum ya ölümcül trol Oğuz Serdar'dı aynen. Noldu o adama acaba biliyo musunuz?![]()
karnından konuşma isim ver
Galatasaray Molde forması giyen Martin Linnes için kulubüne 2 milyon euro teklif etti.Molde 3.5 milyon euro istedi görüşmeler sürüyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi