Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız forumun maşAllah dediği 2 gün yaşamıyor.Linnes'i fazla övmeyin de geldiğin de millet Lahm filan sanmasın.

avrupa liginde oynayabilecekmi linnes maglum f7ye golü vardi

Yanlız forumun maşAllah dediği 2 gün yaşamıyor.Linnes'i fazla övmeyin de geldiğin de millet Lahm filan sanmasın.

Carole ile hemen hemen aynı Linnes. Ofansif bek. Hız olarak üstündür biraz. Abartanları da anlıyorum sonuçta sağ bekimiz sabri ve tarık.

yav arkadas , Turk liginde oyuncu alinca kesenin agzini acip 2.5 / 5 hattat 8.5 milyon veren gavat liseliler .. avrupadan futbolcu alinca neden pintilesiyor ?

watfordda deeney var ighalo var oulare var bir de adebayoru almak istiyorlarmış

şu hayvani stlerden biri bize gelse ya

Bu arada şu Hamza'nın istediği Sightorson da ikinci santrafor olarak gelirse çok faydasını görürüz. Adam ikinci Elmander olabilir. O'nu da boş geçmeyin. Ama direk golcümüz olmaz. Yanına direkt bir golcü alsak çok iyi alternatif ve ikinci santrafor olur.

Bize çok daha iyi bir forvet lazım.

Bu arada şu Hamza'nın istediği Sightorson da ikinci santrafor olarak gelirse çok faydasını görürüz. Adam ikinci Elmander olabilir. O'nu da boş geçmeyin. Ama direk golcümüz olmaz. Yanına direkt bir golcü alsak çok iyi alternatif ve ikinci santrafor olur.

Fanatik Ajax'lı arkadaşım var bende Hollanda'da yaşıyorum ve Ajax'ı çok yakından takip ediyorum. Sightorson Elmander'in sol ayak parmağı bile olamaz. Adamda sıfır teknik var hiç bir özelliği yok. Neye göre iyi alternatif oluyor? Onlarca maçını izledim bu çöpün. Bıktım artık teknik kapasitesi olmayan düz futbolcuları izlemekten. Umut kadar bile yoktur Sightorson'un tekniği.

Zivkovic ve Zaza ikilisi ile transferi kapatalım. Nokta atış olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt