Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben dursunun yerinde olsaydım parayı basar iyi oyuncuları alırdım kulup ceza yerse yesin hesabı ünal bey ödesin

Hehehehe elindeki en iyi oyuncuları gönderip 3 milyon kar edip 7 ayda 70 milyon Tl zararın sorumlusu da aysal oldugundan doğru diyordun. Yazın çöpe atılan paraları ve almayarak hem kendinin hemde ligin kaderine etki edilen transferin sebebi de aysal doğru.

Şu geçmişle yaşama sevdanız nefret ettirdi. Oldu bitti gitti. Borcu 15 senede 300 milyon dolar seviyesine getiren herkese sövüp ihale edelim o zaman nasıl.

Ek olarak 2010'a kadar olan sürece ve 2011-2015 arasına tekrar bakıp ona göre birilerine bir şeyleri ihale edin.

Hehehehe elindeki en iyi oyuncuları gönderip 3 milyon kar edip 7 ayda 70 milyon Tl zararın sorumlusu da aysal oldugundan doğru diyordun. Yazın çöpe atılan paraları ve almayarak hem kendinin hemde ligin kaderine etki edilen transferin sebebi de aysal doğru.

Şu geçmişle yaşama sevdanız nefret ettirdi. Oldu bitti gitti. Borcu 15 senede 300 milyon dolar seviyesine getiren herkese sövüp ihale edelim o zaman nasıl.

Ek olarak 2010'a kadar olan sürece ve 2011-2015 arasına tekrar bakıp ona göre birilerine bir şeyleri ihale edin.

tamam zaten ben de diyorum ki
sağ beke meunier gelsin 6m verelim
zivkovice 10-12 neyse verelim gelsin
diğer mevkilere de verelim 6-8m neyse gelsinler
öteki türlü zaten herkes dursuna sövücek böyle en azından transfer yapsın ceza gelirse ayrıca konusurz

CYJ3zq2WAAQeYEd.jpg

bu kimdi yahu dilimin ucunda gelmiyo ismi

pandev600_M6E3F.jpg

bunun sorumlusu kim

ya da devre arasinda cope atilan 40 kusur milyon euro

tamam anladik unal cok manyak adam da drogba ve sneijderden sonra yapilan tek dogru hamle yok bunu napcaz

ve o donemde yapilan hatalar simdiki durumu da etkiliyor

Yine plansız projesiz bir iş...

Çoktan isimlerde karar kılınıp , transfer döneminin ilk 2-3 gününde bitirip , kampa başlamamız gerekiyordu....
Ama biz transferler yetişmeyecek diye İstanbul dışı kamp bile yapmıyoruz. Kondisyon yükleme çalışmalarını kar kış içinde yapıyoruz...

OOoOoOoOoOoOoo bekle babam bekle...

Son düzenleme:
Yine plansız projesiz bir iş...

Çoktan isimlerde karar kılınıp , transfer döneminin ilk 2-3 gününde bitirip , kampa başlamamız gerekiyordu....
Ama biz transferler yetişmeyecek diye İstanbul dışı kamp bile yapmıyoruz. Kondisyon yükleme çalışmalarını kar kış içinde yapıyoruz...

OOoOoOoOoOoOoo bekle babam bekle...

Dursunda plan ne gezer.Adam futbola tepki olarak doğmuş.

Galatasarayimizin güzel Taraftari, esim birazdan ameliyata alinacak. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt