Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok sagol güzel dileklerin icin ahmet kardesim.

Su an ameliyatta. Hastane koridorlarinda beklemek kadar kötü bisey yok. Ömrümden ömür gidiyor su an resmen.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

O duyguyu anlarım abi annemde olmuştu önemli bi ameliyat insan çok bitkin hissediyor kendini moral olarak dua et bol bol abi

a haber az önce linnes ile anlastık die haber yaptı da ondan sordum.

insallah alırız, 10 sezon sağ beki kapatacak bir topcu.

Valla abi fener maçında gördüm ben ilk kendisini bek olmasına rağmen yasinden falan hızlı iyi çıkıyo defansı iyi rhinle var uğraşacağımıxa linnes alınss 5 sene oynar bide tarık Sabriyi şutlansın eboue geri getirilsin yedek olarak kulübeye güç katar

Valla abi fener maçında gördüm ben ilk kendisini bek olmasına rağmen yasinden falan hızlı iyi çıkıyo defansı iyi rhinle var uğraşacağımıxa linnes alınss 5 sene oynar bide tarık Sabriyi şutlansın eboue geri getirilsin yedek olarak kulübeye güç katar

Sabri şutlanmazsa zaten bizim fosiller ne yapar eder onu gene oynatır.Asıl kilit nokta sabrinin gönderilmesi bence

Gidi$at kötü. Belliki sezon sonu Dursun istifa eder, Denizli de gider, yeni ba$langic yapariz. En iyisi zaten bu. Tavsiyem bu sezonu unutun, sinirlerinizi bozmayin. Mayis , Haziran aylarinda bayram ederiz, Dursun, Denizli, Umut felan kalmaz.

Gidi$at kötü. Belliki sezon sonu Dursun istifa eder, Denizli de gider, yeni ba$langic yapariz. En iyisi zaten bu. Tavsiyem bu sezonu unutun, sinirlerinizi bozmayin. Mayis , Haziran aylarinda bayram ederiz, Dursun, Denizli, Umut felan kalmaz.

Umut hamza sabri burak vs gitmesi onemli degil.

Dursun gitmeden biz tek kupa alamayiz kalici basari elde edemeyiz!!

Dursun=Mutlak basarisizlik

SARI KIRMIZI@SARIKIRMIZINEWS 3 dk.3 dakika önce
İnter'in Melo'yu gözden çıkarmasının sebebi Lazio maçındaki kırmızı kartı ve 3 maç ceza alması.
CYLkieVWsAA8rAk.png

Melo - Donk

Ouw

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Denizli 4-3-3'e dönerse çok pis söverim

SARIKIRMIZINEWS e bakmayin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt