Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo falan artık olmaz. Zaten son zamanlarında aşırı temposuzdu. Hepimizin sevdiği Melo'dan uzaktı...

Zivkovicin parasını Brumadan çıkaracaklarmış kanka.

Brumayı çok geliştirdik ya hani, Şimdi de Zivkovici geliştireceğiz.

Prekazi açıklama yapmış alırlarsa büyük transfer olur falan.

Cocuk fena degil ama Zivkovic i bize yedirmezler okadar talibi varken, bize kalirsa Tannane kalir oda Malaga bizden daha hizli davranmaz ise. Yoksa kimseyi alamazlar gene.
Sociedad bakalim Bruma i satin alacakmi..

Cocuk fena degil ama Zivkovic i bize yedirmezler okadar talibi varken, bize kalirsa Tannane kalir oda Malaga bizden daha hizli davranmaz ise. Yoksa kimseyi alamazlar gene.
Sociedad bakalim Bruma i satin alacakmi..

Söylenenlere göre Real sociedad 5 m euro önermiş.Biz satın alma opsiyonu olan 7.5 dan aşağı olmaz demişiz.Eğer 5 de diretirseler geri döner.7.5 verilirse biter bu iş.

Söylenenlere göre Real sociedad 5 m euro önermiş.Biz satın alma opsiyonu olan 7.5 dan aşağı olmaz demişiz.Eğer 5 de diretirseler geri döner.7.5 verilirse biter bu iş.

Bruma yi zaten 5 milyon euro ya satarlarsa kafalarina tas dussun.

Sunlari alirlarsa cok guzel olur linnes zivkovic zaza bizi baya ilrri goturur ayriytten mersinde nakoulma ve altinordudan defansta bir cocuk var 1.95 boyunda mwc larini syredin fena deildir ve birde cengiz diye oyuncu var oda fena orta saha guarin gözden cikarilmis onuda kiralasak

Sunlari alirlarsa cok guzel olur linnes zivkovic zaza bizi baya ilrri goturur ayriytten mersinde nakoulma ve altinordudan defansta bir cocuk var 1.95 boyunda mwc larini syredin fena deildir ve birde cengiz diye oyuncu var oda fena orta saha guarin gözden cikarilmis onuda kiralasak
ohaaa uçurur bunlar Linnes ve carole beklerimiz olursa daha ne isterim kanat lazım ama

Carole'ü bizim fosil yetersiz bulmuş.Forma şansı bulabilir mi bulamaz mı zamanı gelince görecez.
ne yetersizi ya Olcan varken bu herifi de silerim gözümde ne diyo bunlar ya çıldırmış mı sanki bana Marcelo var elinde. neyini beğenmiyomuş haspamm

Kimse alınmasa da olur Burak-Sabri-Semih e birer top verelim SEKTİRİP GİTSİNLER!!!!

Mustafa Denizli'den Donk'a:Seni Ersnt'e benzetiyorum.Senin en çok deliliğini seviyorum.Takımı ateşlemeni bekliyorum" oyle deli gibi bakma :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

donk dışında transfer olmaz kafanızı fazla yormayın evlatlara selam yola devam !! aslında bu bizim için daha hayırlı olacaktır ligi 8.sırada bitirmeden en dibi görmeden bizim kulübün akıllanmama gibi bir sıkıntısı var maalesef !!

benim anlamadıgım ben arfa niye hic düsünülmüyor bu adamın takıma katıcagı heyecanı düsünemiyorum ama yine gidip cins cins adamları alıcagız

TRT Haber Zivkovic dedi...Tannane beklenmeye alınmış.

Zivkovic h.o.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt