Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim evlatlar sanki Galatasaray sevdasından oynuyor. Ben olsam yerlilerin hepsinden yarı yarıya indirim isterim. İsteyen kalsın isteyen gitsin.
bide acıklama yapacan kulubün zor durumda olması sebebiyle tüm oyuncularımızından indirim istedik, şimdi anlaşılacak evlat kim diye.

Direkt taraftarın kucaktalar, kalan efsane. giden şerefsiz olur.

Evren'in yaptigi haberlere takılmayın.Kendisinin bugüne kadar bizim takımla ilgili verdigi olumlu haber hatırlamıyorum.

Sözlesmesi 5 ay sonra bitecek Donk'a 2,5 veren kulüp Linnes icin 3'ü de verir 3,5'u da verir.Pazarlık asamasındadır henüz.Linnes'i gercekten istiyorsak alırız,almalıyız da.

Evren'in yaptigi haberlere takılmayın.Kendisinin bugüne kadar bizim takımla ilgili verdigi olumlu haber hatırlamıyorum.

Sözlesmesi 5 ay sonra bitecek Donk'a 2,5 veren kulüp Linnes icin 3'ü de verir 3,5'u da verir.Pazarlık asamasındadır henüz.Linnes'i gercekten istiyorsak alırız,almalıyız da.

Evren göze inanmak başlı başına bir hata zaten.Hem Ntvspora fener yandaşı haber yapıyor diye kızıyoruz.Hemde orada çapulcu bir adamın haberlerine itibar ediyoruz.Bizim taraftarı da anlamak güç gerçekten.

Linnes iyi oyuncuya benziyor.

Van Rhijn gibi 2 sezondur gelişme göstermeyen oyuncular yerine Linnesi tercih ediyorum.

Potansiyelli, hücumda etkili, defansif yönü fena degil

En önemlisi Fenere koymasidir tabi

CYMYEl6UsAAArfC.jpg

Bizim transfer haberlerini en iyi Irmak kazuk yapıyordu adam wesleyi getirdi.Pencere demirlerine tırmanışını unutamıyorum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linnes gökhan gönül gibi cigersiz bir topçu gelirse ambargo koyar. fb maçını kimse izlememiş sahuron

Bunlardan bi nane olmaz hala aptal aptal bekliyorlar.. neyi bekliyon kimi bekliyon.. al işte ağzınızı açacağınıza

Anlaşılan bu mallar adam alamayacaklar.Sabri,Umut,Semih'le devam.

eskiden devre aralarında hazırlık macı falan oluyordu şimdi olmucak herhalde

kaç paraki bu adam.

3-4 milyon euro... Meunier var 5-6- ya alırsın.. ama bu asalaklar almazlar..

Giderler sözleşmesi bitecek adama 2.5 verirler taş gibi adamlara vermezler..

Komisyoncular ya..

Valla ben yemin ettim Hamza ve dursun gidene kadar Galatasarayın orjinal tek ürününü almayacam.. Her yıl kendi maddi gücümün yettiğince 400-500 tl lik alışveriş yapıyordum..

Çoğu kişiye hediye de aldım ama bunlar gidene kadar toplu iğne almayacağım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt