Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 milyon euro... Meunier var 5-6- ya alırsın.. ama bu asalaklar almazlar..
Giderler sözleşmesi bitecek adama 2.5 verirler taş gibi adamlara vermezler..
Komisyoncular ya..
Valla ben yemin ettim Hamza ve dursun gidene kadar Galatasarayın orjinal tek ürününü almayacam.. Her yıl kendi maddi gücümün yettiğince 400-500 tl lik alışveriş yapıyordum..
Çoğu kişiye hediye de aldım ama bunlar gidene kadar toplu iğne almayacağım..
Alma bende almıyorum.Her seferinde evlatları zengin etmenin bir manası yok.Adamlar trilyonlar kaldırıyor sayemizde bizde sırf takım için asgari ücretten kısıp takıma yatırıyoruz.Ne zaman giderler o zaman destek gelir.
450 küsur sayfa muhabbet ortada sadece Donk gerçek...
Biz transfere gec kaldik bile, simdi daha ayin 31'ine kadar zaman var diyeceksiniz bende evet dogru diyorum amaaa, bu takima 1 tane adam lazim olsa acele etmeye gerek yok dogru.
Ama takima 4 as oyuncu lazim ve bunlar bugun alinsaydi simdi hepsi beraber antreman ederdi ve lig baslayana kadar birazcik alisirlardi takima.
Sen simdi ilk 2 macta puan kaybedersen lig biter, daha ne anladik ozaman transferlerden? Gene gec kalacaklar.
Belki de bizim için hayırlısı böyle olmasıdır.Dolmuşçu ve trabzon çetesinden kurtuluruz belki sezon sonu
Ben yapacağım zaten, esaretin başlangıcının 10. Yılı bugün, evlilik yıl dönümü anlayacağın, gerçi seviyorum karımı çocuklarım da hayatımda başıma gelen en güzel şeyler ama esaret gerçeği de ayrı bir boyutforumcak karamsarlığa doğru gidiyoruz,akşam alem yapalım kafalar dağılsın
naptın sen yavv ne esareti milleti korkutmayınBen yapacağım zaten, esaretin başlangıcının 10. Yılı bugün, evlilik yıl dönümü anlayacağın, gerçi seviyorum karımı çocuklarım da hayatımda başıma gelen en güzel şeyler ama esaret gerçeği de ayrı bir boyut![]()
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi ki Hamza gitmis.
Hakkaten o istememis transfer.
Bakin Hamza gittiginden beri Dursun yagdiriyor transferleri!!![]()
![]()
Maasallah ibrahimovicler, mario gomezler !! Herseyin onunde Hamza duruyormus meger!![]()
Yok be korkmayın bekarlığında çekilecek yanı yok kısacası iki ucu boklu değneknaptın sen yavv ne esareti milleti korkutmayın![]()
Podolski 2 hafta yokBiz transfere gec kaldik bile, simdi daha ayin 31'ine kadar zaman var diyeceksiniz bende evet dogru diyorum amaaa, bu takima 1 tane adam lazim olsa acele etmeye gerek yok dogru.
Ama takima 4 as oyuncu lazim ve bunlar bugun alinsaydi simdi hepsi beraber antreman ederdi ve lig baslayana kadar birazcik alisirlardi takima.
Sen simdi ilk 2 macta puan kaybedersen lig biter, daha ne anladik ozaman transferlerden? Gene gec kalacaklar.