- 16 Haziran 2010
- 208.736
- 162.426
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ooooooooooovvvvvv hemde ne manyak olur gelirse ama son dakkaya kadar inanamıyorum bizimkiler ,donk dışında transfer yapamıcak bence acayip sinirliyimlinnes gökhan gönül gibi cigersiz bir topçu gelirse ambargo koyar. fb maçını kimse izlememiş sahuron
bende evliyim de 1sene oldu hiç öyle değil güllük gülistanlık sıkıntı yokYok be korkmayın bekarlığında çekilecek yanı yok kısacası iki ucu boklu değnek![]()
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak 1 sene diyor, kardeş 10 yıl dedimbende evliyim de 1sene oldu hiç öyle değil güllük gülistanlık sıkıntı yok![]()

İyilesen kralimiz varKaldik Umut a![]()
Iyi ki Hamza gitmis.
Hakkaten o istememis transfer.
Bakin Hamza gittiginden beri Dursun yagdiriyor transferleri!!![]()
![]()
Maasallah ibrahimovicler, mario gomezler !! Herseyin onunde Hamza duruyormus meger!![]()
Ya abi birak artik Hamza'yi Dursun üzerinden savunmayi. Ikisinin de ne mal oldugunu biliyoruz. Hamza her gün konustukca gösteriyor bize zaten ne denk bir futbol kafasina sahip oldugunu. Biri transfer istemez digeri de yapmaz. Ikisi de defolup gitsin.
Zaten herkes biliyordu Hamza nin gidince sorunlarin briden ortadan kalkmayacagini, ama Dursun'un da ancak basarisiz bir sezonda defolup gidecegi de ortada. Ben sezon önce Hamza ikinci yariyi göremez demistim, Dursun da Mayis'i göremez demistim. Ilk önce hep antrenörler gider, sonra da sira baskana gelir.
Dursun Hamza al birini vur otekine.Biri beceriksiz oteki capsiz.Dolmuscudan da kurtulcaz elbetIyi ki Hamza gitmis.
![]()
Maasallah ibrahimovicler, mario gomezler !! Herseyin onunde Hamza duruyormus meger!![]()
Iyi ki Hamza gitmis.
![]()
haah doğrusun ama anlaşma olayı farklı karşılıklı birbirini anlarsan sorun olmucağını düşünüyorum Allahın izniyleBak 1 sene diyor, kardeş 10 yıl dedim![]()
![]()
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dualarini esgirmeyen tüm Galatasaray Sevdalilarina sonsuz tesekkür ederim.
Esim ameliyattan cikti ve su an odasinda istihrat ediyor.
Allah hic kimseyi hastaneye düsürmesin.
Ne Hasta olarak ne de ziyaretci olarak.
Bugün ömrümden rahat bi 20 yil gitmistir.
Tekrar tesekkürler hepinize.
Saygilarimla...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ya abi birak artik Hamza'yi Dursun üzerinden savunmayi. Ikisinin de ne mal oldugunu biliyoruz. Hamza her gün konustukca gösteriyor bize zaten ne denk bir futbol kafasina sahip oldugunu. Biri transfer istemez digeri de yapmaz. Ikisi de defolup gitsin.
Zaten herkes biliyordu Hamza nin gidince sorunlarin briden ortadan kalkmayacagini, ama Dursun'un da ancak basarisiz bir sezonda defolup gidecegi de ortada. Ben sezon önce Hamza ikinci yariyi göremez demistim, Dursun da Mayis'i göremez demistim. Ilk önce hep antrenörler gider, sonra da sira baskana gelir.
Ya mal olduğu kesin 2 sininde. Ben şampiyon olduğumuz gün hamzayı kovun dedim, 3 yıllık anlaşma imaladılar. o 6 maç boyunca her takım bizi kendi sahamızda bile ceza sahamıza hapsedip bize çanakkale geçilmezi oynatırken tek müdahale yapamayıp tüm stad gol atmasındalar diye Allaha dua ederken ben oradaydım.
Ama oyle bir mizansen varki etrafta herşeyin önünde duran asıl engel hamzaymış gibi gösteriliyor. Engelin %90 ı dursun ve hala orada olmaması gereken yerde duruyor. Asıl problemimiz bizim o!!
Geçmiş olsun.Hastane ortamında bulunmak hasta da olsan ziyaretçi de olsan çok zor.Yıllarımız hastanede geçti.Çeken bilir.Allah düşürmesin.
Açık açık konuş kimi savunuyosun sen hamzayı mı ? Dursunun kötü başkan olduğunu zaten herkes kabul ediyo ama hamzanın hangi transferlere engel olduğunu bilmiyomusun da böyle boş boş konuşuyosun hamza fb li adi herifin tekiydi tekmeyi yemeseydi sneijder ve muslerayıda ne yapar eder sattırırdı ondan sonra sen çıkar başkan yolladı hamza masum derdin.
değil bence uydurma teklif gerçeği varlinnes olayi tamamen turk basininin uydurmasi imis..