Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
norvec google'inda linnes galatasaray diye aratinca hic bir sey cikmiyor

Molde yetkilileri taraftar tepkisinden cekindikleri için olayı saklı tutuyor. Linnes Galatasarayimiza HO.

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Galatasaray'da Martin Linnes transferinde ilginç gelişmeler var.. Oyuncu ve kulübü Molde ile anlaşılmış ama imzalar bugün atılmamış +++

Linnes Avrupada oynayabiliyor ya 1 kişilik kontenjan yok mu avrupada oynatmak için ben öyle biliyorum

Gökmen Özdemir@gokmnozdmr 4 dk.4 dakika önce
Galatasaray'da Martin Linnes transferinde ilginç gelişmeler var.. Oyuncu ve kulübü Molde ile anlaşılmış ama imzalar bugün atılmamış +++

Gökmen Özdemir@gokmnozdmr 5 dk.5 dakika önce
Çünkü Linnes Galatasaray'a transfer olursa bu sezon Avrupa Ligi maçlarında oynayamayacak. Yönetim taraftar tepkisinden çekiniyor +++

Yine "aldılar ama oynatamıyorlar" tepkisi göreceklerini düşünüyorlarmış. Bugün yarın son kararı vereceklermiş

Yönetimin haberi var mı acaba oynayabileceğinden.

la rezalet yav,yapcaklari transferin avrupada oynayabileceginden haberleri yok

ne bok yedik de bu gavatlari gönderdiler basimiza

Gökmen Özdemir@gokmnozdmr 5 dk.5 dakika önce
Çünkü Linnes Galatasaray'a transfer olursa bu sezon Avrupa Ligi maçlarında oynayamayacak. Yönetim taraftar tepkisinden çekiniyor +++

Yine "aldılar ama oynatamıyorlar" tepkisi göreceklerini düşünüyorlarmış. Bugün yarın son kararı vereceklermiş

alsınlarda oynatmıyalım en fazla lazioyu eleriz sonra eleniriz zaten ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt