Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
EfsaneSpor @Efsanespors şimdi3 saniye önce
SON DAKİKA: Liverpool, Alexandre Pato için 15 milyon Euro bonservis ödemeyi kabul etti.
klopp ta mal çıktı desene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EfsaneSpor @Efsanespors şimdi3 saniye önce
SON DAKİKA: Liverpool, Alexandre Pato için 15 milyon Euro bonservis ödemeyi kabul etti.
Forvette burak varsa istediğin oyuncuyu al leş gibi oynamaya devam edilecek...Bu takım drogba,eboue,sneijder,melo gibi adamlarla bile 3 senedir bu adam yüzünden adam gibi top oynayamadı,hemen hemen hiçbir takıma baskı kuramadı donk,linnes gibi adamlarla mı bunlar yapılacak...
Burak yılmaz bu takımda oynadığı müddetçe bu takımdan ümitli olmayı,takımın geleceğinden heyecan duymayı bıraktım.
Heyecan duyanlara saygı duyuyorum ama bu adamın en az 3 sene bu takımda medya pohpohlamasıyla bir şekilde kalacağını düşünürsek en az bi 3 sene bu takımdan bir cacık olmayacak emin olun...
Ortalık sakinken birkaç bilgi vereyimgökmen özdemirin söyledikleri bire bir dogruymus fakat bir yerde hata var linnes transferindeki pürüz sonraki satıştan pay konusu...molde %25 pay istiyor bizimkiler ise uefa avrupa liginde en az yarı final oynarsak 250.000 EUR + sampiyonlar ligine katilirsak seneye 250.000 EUR daha veririz diyor...konusulan bonservis bedeli ise 2.000.000 EUR degil 3.000.000 EUR yakın bi rakam... Bu arada linnes hepimizin bildigi uzere UAL oynayamayacak...
Ortalık sakinken birkaç bilgi vereyimgökmen özdemirin söyledikleri bire bir dogruymus fakat bir yerde hata var linnes transferindeki pürüz sonraki satıştan pay konusu...molde %25 pay istiyor bizimkiler ise uefa avrupa liginde en az yarı final oynarsak 250.000 EUR + sampiyonlar ligine katilirsak seneye 250.000 EUR daha veririz diyor...konusulan bonservis bedeli ise 2.000.000 EUR degil 3.000.000 EUR yakın bi rakam... Bu arada linnes hepimizin bildigi uzere UAL oynayamayacak...
Zivkovic gelmez abi sırp adam gelmez Türkiye'ye o olaydan sonra
antalya ya niye getiriyoruz adamı
antalya ya niye getiriyoruz adamı
gözlinho açıklamıştı zaten bonservisi 2 milyon avro
layka değer bir paylaşım verdim...valla reis bilmiyorum layk toplamak için paylamıştım ben
Direk Antalyadaki kampa katilacak sanirimantalya ya niye getiriyoruz adamı
gözlinho açıklamıştı zaten bonservisi 2 milyon avro
Andreas Cornelius?
twitter'da biri yazmis