Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize yedek mi lazım, ilk 11 oyuncusu mu?

Kaldı ki bu karşılaştırma da yanlış.

Biri Türk, diğeri kontenjandan yiyor.

Seneye olması gereken takviyeler yapıldığında Lawal kulübede bile yer bulamaz.

Her haliyle saçma bir transfer olur yani.

Fener yedekleriyle 2 takım birden çıkarabiliyorken biz as kadromuzla takım çıkaramıyoruz sahaya. Yedek şart değil mi? O zaman 11 kişi oynasın 7 tane yedeğe ne gerek var, 90 dakika at gibi koşuştursun Sabri ve Umut. Yaş ortalamamızda çok genç zaten, oyundan düşmeyiz hiç.(!)

Beyler bu yalancı yönetim yalancı duyumcular oldukca bize rahat yok.çok yok bekleyelim bakalım neler olacak...Şuanda inanacağım tek şey oyuncunun imzası.

Ramon Motta, Antalyaspor ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
CYR_eSeWcAAS_Wz.jpg

Sözleşmesi bitmeden kadroya bedelsiz katamiyorsun
Fakat sözleşme bitmesine 6 ay kala istediği kulübe imza atabiliyor önümüzdeki sezon veya sezonlar için

Bu bilgilendirme ücretsiz olup digerki bilgilendirmede cüzi bir miktar ödemeniz çıkabilir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:)

O zaman nasıl olsa sezon gitti denilip Tannane gibi tutacağı daha az tahmin edilir olan, fazla bütçe ayrılmayacak kanat oyuncusu alınsa daha iyi olur Carrillo ile anlaşıldığı takdirde

Fener yedekleriyle 2 takım birden çıkarabiliyorken biz as kadromuzla takım çıkaramıyoruz sahaya. Yedek şart değil mi? O zaman 11 kişi oynasın 7 tane yedeğe ne gerek var, 90 dakika at gibi koşuştursun Sabri ve Umut. Yaş ortalamamızda çok genç zaten, oyundan düşmeyiz hiç.(!)

Ben yabancı açısından söyledim.

10 tane yabancı ilk 11 oyuncusu lazım en az eldekilerle birlikte.

O şartlarda yedekte 1 yabancı olacak o da Lawal olamaz, tribüne çıkacaksa zaten daha saçma bir transfer olur.

Bu saatten sonra yabancı alacaksan ilk 11 için alacaksın.

Son düzenleme:

O şartlarda zaten yedekte 1 yabancı olacak o da Lawal olamaz.

Tribüne çıkacaksa o zaman ne gerek var zaten almaya.

8 yabancı vardı sanırım bizde, ligin en az yabancı oyuncu barındıran 2 takımından birisiydik. Donk'la 9 oldu bu . Lawal açısından demiyorum ben. Lawal yada birbaşkası. Jem'den kötü olma olasılığı yok herhangi birinin.
+Takımda Burak,Umut,Jem,Tarık,Semih gibi çöpler volta attığından bu saatten sonra kimin,neyin geldiğinin önemi yok aslında. İlk aşama bu heriflerin gönderilmeleri olması lazım.

6fae06943fedb4219e9e6094659837b8.jpg

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

6fae06943fedb4219e9e6094659837b8.jpg

������Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Bu gavatdan acayip nefret ediyorum ilk parladigindan beri, hatta ayi Volkandan bile daha fazla bu nefret.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği iddia edilen Partizan'ın genç futbolcusu Andrija Zivkovic, iddiaların asılsız olduğunu ve herhangi bir Türk kulübüne transfer olmayacağını söyledi.

Sırp futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde hem Sırp hem de Türk medyasında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Zivkovic, "Bu iddiaları kim ortaya atıyor bilmiyorum ancak bunlar kesinlikle doğru değil. Herhangi bir Türk takımına transfer olmayacağım" ifadelerini kullandı. Partizan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek kanat oyuncusu, gelecek planlarına dair henüz konuşmak istemediğini sözlerine ekledi. -webaslan.

8 yabancı vardı sanırım bizde, ligin en az yabancı oyuncu barındıran 2 takımından birisiydik. Donk'la 9 oldu bu . Lawal açısından demiyorum ben. Lawal yada birbaşkası. Jem'den kötü olma olasılığı yok herhangi birinin.
+Takımda Burak,Umut,Jem,Tarık,Semih gibi çöpler volta attığından bu saatten sonra kimin,neyin geldiğinin önemi yok aslında. İlk aşama bu heriflerin gönderilmeleri olması lazım.

Ya şu an öyle de kısa vadeli niye düşünüyoruz?

Şu takımda Selçuk'tan başka yerli oyuncu var mı ilk 11 oynayabilecek? Yok. Ki o bile tartışılıyor.

O yüzden seneye çok ekstra bir şey olmazsa ilk 11'de 10 yabancı olmalı GS seviyesinde bir kadro için.

Bu durumda kulübe için tek yabancı hakkı kalıyor. Onu da Lawal'la kullanmayalım yani.

Eldeki yabancılar bile 3-4 tanesi hariç rotasyon seviyesinde normal şartlarda.

O şartlarda zaten yedekte 1 yabancı olacak o da Lawal olamaz.

10 yabanci oyuncun belirli kalitenin uzerindeyse zaten bu tarz oyuncular siritmaz.
Kimse demiyor gelsin ona guvenelim. 500bin euroyu jeme verecegine buna verilsin deniliyor niye anlamak istemiyorsunuz. Sonra transfer sezonu basladiginda herseyin 1 gunde bitip kaliteli oyuncularla transfer sovu yapilmasi gereken su donemde biz yeni yeni kuluplerle gorusme icerisindeyiz dusun amatorlugu.

Ayrica 17 macin 11ini kazanacagimizi varsayarsak ekstra 4 mac kazandiracak 4-5 oyuncu almamiz gerekirdi baskan denen adaminda denizlininde umudu yok resmen 3.bile olabilme umutlari yok saldim cayira derdindeler mayista iplerinin cekilecegini biliyorlar.

Forvet alinmasi mecburi olan bu donemde milanin gondermek istedigi l.adrianoya kiralik teklif bile goturememmiz acizligin gostergesi.
Bu saatten sonra bu ekiple yuksek yuk altina girmeye gerek yok. Fesih hakkini barindiran guzel bir sozlesmeyle eboue ile lawal gelsin kenarda otursunlar jem ve tariktan daha cok katki saglarlar yeni yonetim geldiginde bunlarda gider.

Beyinsizde olsa orta sahaya sert adam sart. Sneijder, selcuk bilal hep beyin podolski keza oyle sonuc kosan yok basan yok yumusak bir orta saha. Rakibi yormak icin bile olsa o tip oyuncu orta sahaya sart hep amiral kayniyor biraz amele sart bize.

Dedigim gibi hayalleri ve yapilanmayi sezon sonuna birakmali bu beceriksizlerle lawal buyuk nimettir

2. yari başliyor. Bunlar daha transfer yapacak. Milletin gazini aldilar işte.

Denizli Dursun Özbek'e: "Yeni oyuncuların mutlaka kampa yetişmesi gerekli. Aklımdaki oyun planını onlarla birlikte sahada uygulatmalıyım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt