Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği iddia edilen Partizan'ın genç futbolcusu Andrija Zivkovic, iddiaların asılsız olduğunu ve herhangi bir Türk kulübüne transfer olmayacağını söyledi.

Sırp futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde hem Sırp hem de Türk medyasında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Zivkovic, "Bu iddiaları kim ortaya atıyor bilmiyorum ancak bunlar kesinlikle doğru değil. Herhangi bir Türk takımına transfer olmayacağım" ifadelerini kullandı. Partizan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek kanat oyuncusu, gelecek planlarına dair henüz konuşmak istemediğini sözlerine ekledi. -webaslan.

Bu sırplar kadar ırkçı şerefsiz bi millet daha yoktur dünyada.. herhangi bir Türk takımına transfer olmam demiş .. kanı bozuk

Ulen dallama bi bok ürettiğiniz yok dünya insanlığı adına hala bırakmadınız gitti şu ırkçılığı..

Türkiye'de oynamak istemiyorum hedefim ispanya de.. ama olmaz illede ırkçılık yapacaklar

Son düzenleme:
Ya şu an öyle de kısa vadeli niye düşünüyoruz?

Şu takımda Selçuk'tan başka yerli oyuncu var mı ilk 11 oynayabilecek? Yok. Ki o bile tartışılıyor.

O yüzden seneye çok ekstra bir şey olmazsa ilk 11'de 10 yabancı olmalı GS seviyesinde bir kadro için.

Bu durumda kulübe için tek yabancı hakkı kalıyor. Onu da Lawal'la kullanmayalım yani.

Eldeki yabancılar bile 3-4 tanesi hariç rotasyon seviyesinde normal şartlarda.

Telles ve Bruma'dan 16 milyon euro alacagiz. Denayer kalmiyor desek olusan kadro:

Muslera
X Chedjou X X
X Selcuk
X Sneijder Podolski
X

10 yabanciyi doldurduk dedigin gibi.

Elde kalanlar:

Carole
Donk
Rodriguez
Ontivero (gönderilir)
Dzemaili (bir sekilde gönderilir)

13 ediyor bile. Mevcut forvetlerin durumunu da göz önünde bulundurursak bir kanat/forvet oynayabilecek hücum oyuncusunu yedekte tutmak daha akilli bir hamle olur.
Diger mevkilere ise yabanci transferi fuzuli oluyor bu durumda. Lawal filan hikaye, elimizde orta saha oynayabilecek yedekler Donk ve Rodriguez var. Bunlar gitmeden Lawal veya herhangi bir yedek olacak orta sahanin bas harfini dahi telaffuz etmek hata olur.

Sonuc = Ilk 11'e yabancilari doldur, tek alternatif yabanci al o da hücum oyuncusu olsun.

Shaktar'i yakindan takip eden var mi? Teixeira icin takip edilmeli ama ben izleyemedim uzun zamandir.

Bernard'in durumu nedir, sezon sonu fln kirlama olabilir mi?

Bu sırplar kadar ırkçı şerefsiz bi millet daha yoktur dünyada.. herhangi bir Türk takımına transfer olmam demiş .. kanı bozuk

Ulen dallama bi bok ürettiğiniz yok dünya insanlığı adına hala bırakmadınız gitti şu ırkçılığı..

Türkiye'de oynamak istemiyorum hedefim ispanya de.. ama olmaz illede ırkçılık yapacaklar

+Aşağılık Kompleksi de var

10 yabanci oyuncun belirli kalitenin uzerindeyse zaten bu tarz oyuncular siritmaz.
Kimse demiyor gelsin ona guvenelim. 500bin euroyu jeme verecegine buna verilsin deniliyor niye anlamak istemiyorsunuz. Sonra transfer sezonu basladiginda herseyin 1 gunde bitip kaliteli oyuncularla transfer sovu yapilmasi gereken su donemde biz yeni yeni kuluplerle gorusme icerisindeyiz dusun amatorlugu.

Ayrica 17 macin 11ini kazanacagimizi varsayarsak ekstra 4 mac kazandiracak 4-5 oyuncu almamiz gerekirdi baskan denen adaminda denizlininde umudu yok resmen 3.bile olabilme umutlari yok saldim cayira derdindeler mayista iplerinin cekilecegini biliyorlar.

Forvet alinmasi mecburi olan bu donemde milanin gondermek istedigi l.adrianoya kiralik teklif bile goturememmiz acizligin gostergesi.
Bu saatten sonra bu ekiple yuksek yuk altina girmeye gerek yok. Fesih hakkini barindiran guzel bir sozlesmeyle eboue ile lawal gelsin kenarda otursunlar jem ve tariktan daha cok katki saglarlar yeni yonetim geldiginde bunlarda gider.

Beyinsizde olsa orta sahaya sert adam sart. Sneijder, selcuk bilal hep beyin podolski keza oyle sonuc kosan yok basan yok yumusak bir orta saha. Rakibi yormak icin bile olsa o tip oyuncu orta sahaya sart hep amiral kayniyor biraz amele sart bize.

Dedigim gibi hayalleri ve yapilanmayi sezon sonuna birakmali bu beceriksizlerle lawal buyuk nimettir

Sezon sonuna kadar gelsin, sezon sonu gitsin diyorsun yani?

Senin önerin yine biraz daha insaflı Melo'yla karşılaştıranları gördükten sonra. :)

Yalnız yine de bir şey değiştirmez. Dediğin gibi bir sözleşme yapamayacakları için 3-4 seneyi yazarlar üste para verip yollayacak kulüp ararız.

Bizde transferler ne zaman kampa yetismis ki de simdi yetismesini bekliyoruz. Hem de bugüne kadar basimiza gelen en beceriksiz en capsiz yönetimden.

Sezon sonu işimize yarayacak pek çok oyuncunun sözleşmesi bitecek

Akıllı yönetim şimdiden görüşmeleri başlatır

Jose, dzemali,ontivero yaz doneminde postalanirlar. Carole bile 3 milyonluk teklif gelse dusunmeden satarlar.
Bruma-telles zaten gitti.

Elimizde muslera,ched,sneijder,podolski kaldi gelirse bide linnes.

Bana kalsa yazin chedi bile gonderirim kaliteli 5 yabanci alirsin. Kusursuz bir kadro kurarsin. Yapilmasi gerekende aslinda bu.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu Linnes-Podolski, Carole-Carrillo, Sneijder-Remy'li kadroları kim yapıyorsa selamlarım var, rüyalarıma girmeye başladı kadro. Chedjou dikine topu Podolski'ye atıyor. Podolski sağ kanatta topu kontrol ediyor ve içe doğru katedip Sneijder'e oynuyor. Sneijder sağ kanattan atağa katılan Linnes'in koşu yoluna hızlı bir şekilde topu havadan gönderiyor. Linnes uzun mesafeli topsuz koşunun vurdum duymazlığı ile sağ ayak içiyle topu düzeltip kale önüne paralel ortasını yapıyor. Ön direğe hareketlenen Remy ayak içiyle topa hafif bir dokunuşla topu ağlara gönderiyor. Öne geçiyoruz. Carrillo ile Remy'i izlerken karıştırıyor izleyenler. Çünkü Remy de dikine gelen topu dönerek sürüp servis ediyor. Selçuk yerine Bilal oynuyor orta sahada. Donk tek başına ön liberoda oyunu yavaşlatıp Selçuk'un bu negatif özelliğini sürdürse de top kapmak, agresiflik, hava topları, defansta 3. stoper tarzı oyun karşılamak görevini yerine getiriyordu. Bilal ya da Sneijder de Ched-Donk-Balta üçlüsünden top alıp servis eden oyuncular oluyordu. Hatta Cl'yi alıyorduk sanırım kupa kaldırıyordu bu kadro da ne yazık ki rüya işte :DD

Sezon sonu işimize yarayacak pek çok oyuncunun sözleşmesi bitecek

Akıllı yönetim şimdiden görüşmeleri başlatır
Puhah ne gerek var sukru avrupa sampiyonasinda prim.yapacak oyunculara bakariz kulupleri 10-15 falan ister 2 ay 3-4milyon euroya almaya calisiriz sonra alternatiflere yoneliriz.

İki tepki gordu mu gaz almak icin bu takim degisecek oyle boyle olacak 5 transfer imasi yapan hoca vardi bi ara 15 gundur sesi cikmiyor haber alinamiyor. İhtiyacin oldugu çinden bakan bile gordugu yerde kuluplerle gorusmeye bu hafta basladik, hepi topu 1 hafta kaldi dusun durumun feciligini

immobile gelecek bence

Son düzenleme:
Kimse gelmeyecek kamp baslayacak burak hirsli oov zaten avrupa sampiyonasi var bu cocugu harcamayalim olaylari baslar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CARRİLLO-REMY OLACAK İNŞ,İkiside uygun ve çok klas adamlar ikisi içinde paraya kıymalıyız.

Seneye serbest kalacak bir sürü kaliteli futbolcular var.Hiçmi akılları çalışmaz bu adamların.Uygun bonservisle istediğim bütün adamları alırsın bu devre arası.Ramirez,Carillo misal.Al gel olm işte.Ne bekliyorsunuz andavallar.?

s.a rnkdaslar, konu dışı olacak ama tavsiyeye ihtiyaç duymaktayim.
20-25 gundur hastayım,başlangıçta "griptir, geçer" dusuncesiyle umursamadım.lâkin 10 gündür öksürük, balgam, burun akıntısı gecmeyince,doktora gittim ve gribin,bronşite evrildiğini öğrendim.10 gundur antibiyotik kullanıyorum ama bana misin demedi ya bu illet.balgamli balgamli,özellikle geceleri yogunlasan sürekli öksürük, nefes darligi ciğerimi çökertti resmen.nasil kurtulunur ya bu illetten? :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt