Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sırplar kadar ırkçı şerefsiz bi millet daha yoktur dünyada.. herhangi bir Türk takımına transfer olmam demiş .. kanı bozuk

Ulen dallama bi bok ürettiğiniz yok dünya insanlığı adına hala bırakmadınız gitti şu ırkçılığı..

Türkiye'de oynamak istemiyorum hedefim ispanya de.. ama olmaz illede ırkçılık yapacaklar
Yaşadığın ülke türkiye ama başka ülkeyi ırkçılık ile itham ediyorsun.

Önce bi etrafına bak.
İrkçılık nasıl yapılır en iyi örneklerini çok net görürsün.
Haberlerden başla mesela.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Gerekirse ceza yiyelim ama alalım bunları,Carrillo 3-4 M € Remy 1 M € Kira ve 7 M € Opsiyonla hallolur,Ceza yersekte Brumadan gelecek parayla alırız Remyi.

kardeşim dedigin gibi olsa bende isterim ama bu herifler bizi iflas ettirmeye gelmiş. Heriflerin dogru dürüst transferi yok. Poldi kendi geldi.:D

Bunlar sezon sonu sözleşmesi biten genç Carillo'ya 3 milyon euro vermezler. 30'LUk Donk'a 2.5 milyon euroyu dayarlar. Giren bize giriyor tabi. Bunlar ayrilir işlerine dönerler. Olan yine bize olur.

s.a rnkdaslar, konu dışı olacak ama tavsiyeye ihtiyaç duymaktayim.
20-25 gundur hastayım,başlangıçta "griptir, geçer" dusuncesiyle umursamadım.lâkin 10 gündür öksürük, balgam, burun akıntısı gecmeyince,doktora gittim ve gribin,bronşite evrildiğini öğrendim.10 gundur antibiyotik kullanıyorum ama bana misin demedi ya bu illet.balgamli balgamli,özellikle geceleri yogunlasan sürekli öksürük, nefes darligi ciğerimi çökertti resmen.nasil kurtulunur ya bu illetten? :/

geçmiş olsun.aynı durum oğlumda vardı yanında da yüksek ateş,en sonunda doktor hastaneye yatırdı,2 gün boyunca sürekli, vücudu desteklemek amaçlı serum ve penisilin verdiler,ondan sonra toparladık.doktoru değiştir ve devlet hastanelerine gitme,özel hastanelere git

Bu nasil kulüp arkadas? Großkreutz gidiyor istedigi takim ile antrenman yapiyor.

Ontivero'nun sözlesmesi 06'ya kadar ama hala takim'a katilmamis. Bu nedir arkadas?

20-25 gundur hastayım,başlangıçta "griptir, geçer" dusuncesiyle umursamadım.lâkin 10 gündür öksürük, balgam, burun akıntısı gecmeyince,doktora gittim ve gribin,bronşite evrildiğini öğrendim.10 gundur antibiyotik kullanıyorum ama bana misin demedi ya bu illet.balgamli balgamli,özellikle geceleri yogunlasan sürekli öksürük, nefes darligi ciğerimi çökertti resmen.nasil kurtulunur ya bu illetten? :/
Geçmiş olsun , doktordan fayda gormediyseniz, diyanete sormakta fayda var; zira çok detaylı cevap veriyorlar

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Renktaş,ben de aynıydım bu hafta.Gözlerimden bile yaş geliyordu.Antibiyotikle beraber vitamin hapı iç-mandalin,muz ye-bol su iç-bolca dinlen.

Geçmiş olsun

Tavsiyem bol bol meyve yemek, su içmek ve spor yapmak.

Antibiyotik faydali olmuyorsa Ibuprofen dene

Ya şu an öyle de kısa vadeli niye düşünüyoruz?

Şu takımda Selçuk'tan başka yerli oyuncu var mı ilk 11 oynayabilecek? Yok. Ki o bile tartışılıyor.

O yüzden seneye çok ekstra bir şey olmazsa ilk 11'de 10 yabancı olmalı GS seviyesinde bir kadro için.

Bu durumda kulübe için tek yabancı hakkı kalıyor. Onu da Lawal'la kullanmayalım yani.

Eldeki yabancılar bile 3-4 tanesi hariç rotasyon seviyesinde normal şartlarda.

Ben Lawal gelsin demiyorum. Benim demeye çalıştığım şey yedek kulübesinde Jem oturacağına daha kaliteli isimler, daha iyi oyuncular otursun. Kontenjan açısından dediğin doğru tabii.

geçmiş olsun.aynı durum oğlumda vardı yanında da yüksek ateş,en sonunda doktor hastaneye yatırdı,2 gün boyunca sürekli, vücudu desteklemek amaçlı serum ve penisilin verdiler,ondan sonra toparladık.doktoru değiştir ve devlet hastanelerine gitme,özel hastanelere git
sagolun hocam,sizin de oglunuza g.olsun.benim o kadar ağır olduğunu sanmıyorum, hastaneye yatacak kadar degildir en azından. yüksek ateşim hiç olmadı.hastaneler konusundaysa; kesinlikle haklisiniz diyebilirim.hatta bu aile hekimlerinin hiçbir şey bilmedikleri konusunda bir ornek vereyim;
Bundan 3-4 ay evvel, kardeşim benim gibi hastalanmisti,aile hekimi de grip diye bir grip ilacı verip gönderdi fakat çocukta hiç bir düzelme olmayınca ve bir gece nefes almakta güçlük çekince,peder bey apar topar ozel bir hastaneye götürdü; meğer çocuk,usuttugunden astımı azmış.(kendisi küçüklükten beri astım)

Bir şey sorucam:

Carrillo'yu bu transfer döneminde bonservis ödemeden kadromuza katabiliyo muyuz? Sezon sonu ile şimdi arasında bir fark var mıdır yani bu transferde?

Hayır, bonservis ödemeden bu transfer döneminde kadroya katamıyoruz. Ama şöyle bir durum var; şuan adamla anlaşırız sözleşme imzalarız, kulübüne de gideriz biz bu adamla anlaştık sezon sonu bize gelecek uygun bir bonservis bedeliyle bize suan satın diyebiliriz. Yüksek ihtimalle para kazanmak icin bu teklifi kabul ederler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Renktaş,ben de aynıydım bu hafta.Gözlerimden bile yaş geliyordu.Antibiyotikle beraber vitamin hapı iç-mandalin,muz ye-bol su iç-bolca dinlen.

sağol renkdas.bnim de arada gözlerim yanıyor.2 gün evvel vitamin hapı supradyn de aldım, TVde reklamı da çıkiyordu. doktor su içmemi onerdiydi zaten. Muz,mandalini de alıcaz artık.

edmilson'un takıma katkı yapacağını düşünenler vardı ADAM 65 KİLO türk liginde olmayacağı net belli Bruma nasıl olmadıysa o da olmazdı Lawal'ı anadolu çöpü olarak görüyorlar lawal ligin en dinamik adamlarından biri burda gevşek gevşek muhabbet yapanlar türk ligini bilmiyor fiziksiz adamın türkiyede iş yapması için olağanüstü yetenekleri olması lazım

Birazda gülelim

İngiltere 2.ligiden gelen adam şov yapıyor bu ligde şov

Çek liginde 10 gol barajını zor aşan adam keza öyle

35 lik Yunan damat neler yaptı

İtalyda dökülen Eto'o neler neler yapıyor

Boş boş konuşma

Gecmis olsun renktaşım. doktorum ne ilaç yazdıklarını yolla istersen bakıp bilgi vereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt