- 16 Haziran 2010
- 208.724
- 162.422
- 6.838
bir şey sorucam:
Carrillo'yu bu transfer döneminde bonservis ödemeden kadromuza katabiliyo muyuz? Sezon sonu ile şimdi arasında bir fark var mıdır yani bu transferde?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir şey sorucam:
Carrillo'yu bu transfer döneminde bonservis ödemeden kadromuza katabiliyo muyuz? Sezon sonu ile şimdi arasında bir fark var mıdır yani bu transferde?

Zamaninda bu forumda ben de Bruyne'yi Genk'te oynarken ilk öneren kisiydim. Ozm da belcika ligi diye zirvalayan cikmisti, ciddiye alinmaz, cacik olmaz fln denilmisti. Adam bugün en pahali futbolculardan biri, rekor bir ücrete transfer oldu.Birazda gülelim
İngiltere 2.ligiden gelen adam şov yapıyor bu ligde şov
Çek liginde 10 gol barajını zor aşan adam keza öyle
35 lik Yunan damat neler yaptı
İtalyda dökülen Eto'o neler neler yapıyor
Boş boş konuşma
sagol hocam.Gecmis olsun renktaşım. doktorum ne ilaç yazdıklarını yolla istersen bakıp bilgi vereyim.
Zamaninda bu forumda ben de Bruyne'yi Genk'te oynarken ilk öneren kisiydim. Ozm da belcika ligi diye zirvalayan cikmisti, ciddiye alinmaz, cacik olmaz fln denilmisti. Adam bugün en pahali futbolculardan biri, rekor bir ücrete transfer oldu.
Belcika diyip geciyorlar halbu ki baya iyi adam oynuyor orda.
Edmilson gibi birinin de bu sekilde yorumlanacagi sasirtmadi acikcasi.
Iniesta ucuncu yedek 10 numarayami dusmus iyice sinodan sonrasi icin dusunebiliriz belki
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
anunun efsaneler turnuvasında oynamak için mi gelcek kaç yaşındaki iniesta![]()