Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Allahım saağğ bekkkkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok Sergen cocuk zaten 1 aydir birsey yapmiyormus, 6sinda sözlesmesi bitti ve kamp kadrosu da belli olmus. Böyle sacmalik olmaz allah kahretsin.katılacak bence abi
batuhan için sevinin bence.kazanırsak onu hayran olacaksınız.Fernando Muslera, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Batuhan Ergün, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Tarık Çamdal, İsmail Çipe, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Eray İşcan, Cenk Gönen.
Antalya kamp kadrosu
Ontivero nerde ulaaaaaaaaaaaaaaaan
en kötü tugayın yanına gider urfaya.tugay oynatır onu : )Yok Sergen cocuk zaten 1 aydir birsey yapmiyormus, 6sinda sözlesmesi bitti ve kamp kadrosu da belli olmus. Böyle sacmalik olmaz allah kahretsin.
cigara iciosan icme
bir kac ilac tavsiye eder idim ama dogru olmaz, doktorunun vermesi daha dogru. buyuk ihtimal salgindan etkilendin, 20-30 gun surenler var. cigara icme, soguk alma, bir de nefes darligi icin sprey kullan, bol meyva ve garlic tuket.
gecmis olsun.
Pardon? Ne yorumu? Gecen dönem baya sallamisti, bi halt tutturamadi.Hakan delikanlidan gözde için yorum bekliyoruz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye hakaret ediyorsunuz onu anlamıyorum insanlar duyum veriyor yok yalancı falan filan adı üstünde duyum bilgi değilPardon? Ne yorumu? Gecen dönem baya sallamisti, bi halt tutturamadi.
Neyse ki güven tazeledi.
De Marke @demarkesports
Galatasaray, Molde forması giyen Martin Linnes ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Linnes, pazartesi günü İstanbul'a gelecek (NTV Spor)
Emin Yalçın
Küçükken ben de geçirmiştim bronşit.Geceleri uyuyamazdım kalkar gezerdim sürekli.
İki ayrı defa 10 penisilin(buydu galiba) iğne yiyerek kendime gelmiştim.Geçmiş olsun.
Ya bu maçı ben kaçırdım bunun ful halini bulabileceğim bi yer varmı beklicez mi düşmesini