Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahım saağğ bekkkkk

martin-linnes-besiktas-sorularina-yanit-vermedi-7699329_x_5840_o.jpg

Hakan delikanlidan gözde için yorum bekliyoruz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Batuhan Ergün, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Tarık Çamdal, İsmail Çipe, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Eray İşcan, Cenk Gönen.

Antalya kamp kadrosu

Ontivero nerde ulaaaaaaaaaaaaaaaan
batuhan için sevinin bence.kazanırsak onu hayran olacaksınız.

cigara iciosan icme

bir kac ilac tavsiye eder idim ama dogru olmaz, doktorunun vermesi daha dogru. buyuk ihtimal salgindan etkilendin, 20-30 gun surenler var. cigara icme, soguk alma, bir de nefes darligi icin sprey kullan, bol meyva ve garlic tuket.

gecmis olsun.

cigara iciodum da,tiryakisi değilim; max haftada 1 paket iciom,istediğim zaman da ara verebiliyorum.zaten hastalıktan bu yana da agzima cigara degdirmedim.

forumda Hekim Aslan adında bir renkdas,benimle iletişime geçince(kendisi doktormus) kullandığım ilaçları ve şikayetlerimi dile getirdim ve o da gerekli tavsiyeleri iletti sağolsun,sen de iyi dileklerin ve tavsiyelerin için sagolasin.

Bu transfer en çok kargalara koyar sezon başı o kadar uğraştılar alamadılar :D

Pardon? Ne yorumu? Gecen dönem baya sallamisti, bi halt tutturamadi.

Neyse ki güven tazeledi.
Niye hakaret ediyorsunuz onu anlamıyorum insanlar duyum veriyor yok yalancı falan filan adı üstünde duyum bilgi değil
Burda bu başlığın en can alıcı özelliği duyum dur
Saygılar

Ya bu maçı ben kaçırdım bunun ful halini bulabileceğim bi yer varmı beklicez mi düşmesini

Linnes defansif olarak Galatasaray ile karşılamaz geliştirmesi lazım
Denayer ya oynamadigindan böyle saçmalıyor yada daha olması için zaman var

NTVSpor'a göre:

2 milyon bonservis
yillik 1 milyon

SU'DAN UCUZ!!!11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt