Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak top kendisinde degilse oyunda yok
Ofsayt krali bosuna olmuyor bu adam cunku top kendisine atilana kadar uyuyor

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Semih için
hava topunda vasat

Topu oyuna sokmada vasat

2'li mücadele vasat

adam marke etmede vasat.

Bunlarda yanliş oldugunu düşündügün var mi sence?

Buraga gelince

O boyuna ragmen hava topunda vasat
2'li mücadelede vasat
Top tutmada vasat
Pas alişverişi vasat

Bunda itiraz ettigin bir yer var mi?

Semih ile ilgili sözü Gökhan Zan´a birakiyorum...

https://www.sporx.com/futbol-spor-*...zandan-hamzaogluna-agir-elestiriSXTVQ71207SXQ

-----------------------------------------------------------------

Burak´in eksik yönleri bunlar, ama pozitif yönleri de var. Takimda avrupadan en fazla resmi teklifi alan oyuncularin basinda gelmesi tesadüf degil.

Burak topsuz alanda çok iyi mi hareket ediyor? Daha çapraz koşunun ne olduğunu bilmeyen bir adamdır Burak.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Topsuz alanda iyi bir oyuncu olmasa, bukadar siklik ile gol pozisyona giremez. Burak takim icin kosmayi sevmez, genel anlamda kendisi icin, direk gole götüren kosulari tercih eder...

https://www.youtube.com/watch?v=7Sv1fyRtce0

Galatasaray agir oynadigi icin, bu tip kosulari yapmak zorunda kalmiyor bile... Galatasaray´in bukadar hizli ataga kalkabildigini gördün mü hic ?

Semih ile ilgili sözü Gökhan Zan´a birakiyorum...

https://www.sporx.com/futbol-spor-*...zandan-hamzaogluna-agir-elestiriSXTVQ71207SXQ

-----------------------------------------------------------------

Burak´in eksik yönleri bunlar, ama pozitif yönleri de var. Takimda avrupadan en fazla resmi teklifi alan oyuncularin basinda gelmesi tesadüf degil.

Senin fikrini sordum ben Zan nereden çikti.:red:
Burak için bir forvetin en önemli yanlari vasat diyorum. sen pozitif yönleride var diyorsun. Nedir onlar? Topsuz alanda iyi olmasi dişinda tabi.:) Buraga avrupadan dogru dürüst bir teklif gelmez. Çin'den gelir anca. Her sene istiyorlar gitmiyor degil mi:D Bahanede hazirdir şimdi.:38573:

Son düzenleme:
:dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak::dimmak:

Senin fikrini sordum ben Zan nereden çikti.:red:
Burak için bir forvetin en önemli yanlari vasat diyorum. sen pozitif yönleride var diyorsun. Nedir onlar? Topsuz alanda iyi olmasi dişinda tabi.:) Buraga avrupadan dogru dürüst bir teklif gelmez. Çin'den gelir anca. Her sene istiyorlar gitmiyor degil mi:D Bahanede hazirdir şimdi.:38573:

Arkadas gercekler ile ilgili mi tartisiyoruz ? Yada 3-4 cocugun "teklif geliyor diye medyada haber cikartiyor" gibi yorumlar arasinda mi ?

Burak´in resmi teklif aldigini daha kac tane resmi sahis dogrulasin ? Yahu daha Westham´in teklifi resmi siteye kadar yansidi sezon basi.
Niye gitsin adam avrupaya kolay kolay bu yasta ? Orada kendisini yeniden kanitlamasi gerekecek, daha agir idman yapmak zorunda olacak.
Aptal mi adam 5 yillik garanti 20 Milyon avro kazanacagi sözlesmeyi cöpe atsin ? Burak Yilmaz´i Galatasaray 15 Milyon avroya yakin bir paraya satabilirdi, ama o dönem Aysal´in Burak´in MW´sini nerelerde tanimladigina bir göz at.

Gökhan Zan, Mancini, Prandelli gibi adamlarin fikirleri her türlü benim, ve baskasinin fikirlerinden üstün gördügüm icin, benim icin sikinti yok. Bu adamlarin fikirlerine, uzman olduklari konuda, kosulsuz katilirim. Her türlü altina imzami cakarim.

Son düzenleme:
Topsuz alanda iyi bir oyuncu olmasa, bukadar siklik ile gol pozisyona giremez. Burak takim icin kosmayi sevmez, genel anlamda kendisi icin, direk gole götüren kosulari tercih eder...

Galatasaray agir oynadigi icin, bu tip kosulari yapmak zorunda kalmiyor bile... Galatasaray´in bukadar hizli ataga kalkabildigini gördün mü hic ?
Ya bırak Allah aşkına , Burakı tanımasak yiyeceğiz. Nerde en gereksiz adam varsa hep onu savunuyorsun.

Semih den sonra şimdi sıra Buraka mı geldi. Galatsaray da oynuyorsun tabiki o kadar pozisyona gireceksin forvet olarak, keramet Burakın "doğru koşularında" da değil.

Arkadas gercekler ile ilgili mi tartisiyoruz ? Yada 3-4 cocugun "teklif geliyor diye medyada haber cikartiyor" gibi yorumlar arasinda mi ?

Burak´in resmi teklif aldigini daha kac tane resmi sahis dogrulasin ? Yahu daha Westham´in teklifi resmi siteye kadar yansidi sezon basi.
Niye gitsin adam avrupaya kolay kolay bu yasta ? Orada kendisini yeniden kanitlamasi gerekecek, daha agir idman yapmak zorunda olacak.
Aptal mi adam 5 yillik garanti 20 Milyon avro kazanacagi sözlesmeyi cöpe atsin ? Burak Yilmaz´i Galatasaray 15 Milyon avroya yakin bir paraya satabilirdi, ama o dönem Aysal´in Burak´in MW´sini nerelerde tanimladigina bir göz at.

Gökhan Zan, Mancini, Prandelli gibi adamlarin fikirleri her türlü benim, ve baskasinin fikirlerinden üstün gördügüm icin, benim icin sikinti yok. Bu adamlarin fikirlerine, uzman olduklari konuda, kosulsuz katilirim. Her türlü altina imzami cakarim.

Westham maximum 5 milyon euro verdi diye biliyorum. Sen en yüksek teklif gelen türk oyuncu filan diyorsun. Buragin zaten çapi mi var avrupada 11 oynatsinlar bunu. Rotasyona girer anca bu.

En alt paragrafa güldüm yalniz. Hala Buragin pozitif taraflarini söylemedin. Semihinde öyle. kelime oyunu yapiyorsun hala:red:

Son düzenleme:
Ya bırak Allah aşkına , Burakı tanımasak yiyeceğiz. Nerde en gereksiz adam varsa hep onu savunuyorsun.

Semih den sonra şimdi sıra Buraka mı geldi. Galatsaray da oynuyorsun tabiki o kadar pozisyona gireceksin forvet olarak, keramet Burakın "doğru koşularında" da değil.

Sizin fikir belirtmekten anladiginiz tek olay savunmak. Bir konu ile ilgili fikir belirtmeyi, savunmak/sallamak disinda degerlendiremiyormusunuz ? Burak 30 gol attiginda Galatasaray´da mi oynuyordu ? Git ac bak izlemediysen, nasil attigini gollerini. Trabzon´da sag kanat olarak bile 18 gol atti...

Özellik ile forvet oynadigi sezonda, yani 30 küsür gol attigi sezonda, nerdeyse bütün golleri savunmanin arkasina atilan toplardir...

Ben bazen esas sizlere garip göz ile bakiyorum, bir oyuncuya taktiniz mi, adamin yaptigi hersey kötü oluyor. Ama bukadar kötü bir oyuncua 30 milyon avroluk sözlesmeyi veren adamdan nefret edecegine, adami seviyorsun. Buna ben ne diyeyim ? Bu adam senin gözünde hic bir meziyete sahip degilse, o sözlesmeyi vereni lütfen as...

1-cocuk-annesi-kadin-intihar-etti-4651048_4200_o.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=LGPdWUyMlag

unal-aysaldan-adaylik-aciklamasi.jpg

Net bir soru !!! Can Büyük... Burak Yilmaz cok cok kötü, hatta Galatasaray tarihinin en kötü futbolcusu ise, ona Galatasaray tarihinin en kebab sözlesmesini sunan adam nedir ?

Unal baskan a salla hehh tamam oldu iste afferin sana afferinn

Sent from my HTC One using Tapatalk

Net bir soru !!! Can Büyük... Burak Yilmaz cok cok kötü, hatta Galatasaray tarihinin en kötü futbolcusu ise, ona Galatasaray tarihinin en kebab sözlesmesini sunan adam nedir ?
Ne anlatıyorsun yahu? Ben aksini mi iddia ediyorum, zaten Aysalın en büyük hatalarından biri belki de en büyüğü bu iki kankaya bu kontratları sunmaktı.

Bu yüzden de kendisine karşı kızgınım, ama genel tabloda değişen birşey yok. Adam başarılı bir başkandı. Bunun aksini iddia eden varsa Allah akıl fikir versin, şimdi başımızdaki başkan bozuntusuna bir baksınlar yeter.

Ne anlatıyorsun yahu? Ben aksini mi iddia ediyorum, zaten Aysalın en büyük hatalarından biri belki de en büyüğü bu iki kankaya bu kontratları sunmaktı.

Bu yüzden de kendisine karşı kızgınım, ama genel tabloda değişen birşey yok. Adam başarılı bir başkandı. Bunun aksini iddia eden varsa Allah akıl fikir versin, şimdi başımızdaki başkan bozuntusuna bir baksınlar yeter.

Sen ne ettin ya. Şimdi Dursunu övecek şeyler söyleyecek:asd22:

Orada dur, Dursun cok büyük Baskan´dir... :D haha

Aysal´in döneminde Galatasaray´in sportif olarak basarili oldugu dogru, bunu kabul ederim. Ama sen sevmedigin bir adam ile alakali, bunu kabul edermisin ? Neyseki bu ayri bir konu... (Benim Baskalari sportif olarak degerlendirme seklim bir yana)

Benim demek istedigim su ki, sizin yorumlarinizda bir oranti yok. Millet burada Lewandowski ile Burak´i karsilastirken, 8 milyon avro üzerinde her teklife satmamizin Galatasaray´i ileriye tasidigini yaziyordum... Ama siz vur deyince, öldürdünüz adami. Ben katil degilim. Fark bu... Duygusal degilim yorumlarimda.

Son düzenleme:
Burak Yılmaz Vasat bir forvet. Her şeyden önce Ofsayt'ı bilmiyor, bu bile kendisini yorumlamak için yeterli olur fakat biz yine de vasatlığını iyice tescilleyelim.

Top kontrolü sıfır.
Adam eksiltme sıfır bile değil eksilerde.
Çevresine alan açma gibi bir özelliği de maalesef yok.
Hava topları eksilerde, bir ara düzeltir gibi oldu ama yine dip yaptı
Yine hava toplarını sağa sola servis edemiyor

Adamı objektif olarak yorumluyorum ve pozitif hiçbir özelliğini göremiyorum. Yanlış anlaşılmasın, gol kralı olduğu zamanlarda da vasat diyordum, hala vasat diyorum. FT zamanı gelen teklif kabul edilip gönderilseydi bugün Burak Yılmaz gibi bir sorunumuz olmayacaktı. Fakat biz takımda tutmayı tercih ettik.

Bu arada Burak Yılmaz Tek forvet tanımına uyan bir oyuncu da değil. Umutla oynadığımda iyi hissediyorum demesi bu yüzden zaten.

Ben iddia ediyorum, Fransa bir bile değil, Fransa ikiden kalbur üstü herhangi bir forvet adaletli bir takımda Burak'ı rotasyon oyuncusu yapar.

Farklı olmanız için Burak Yılmaz'ı savunmanıza veya hakkında olumlu şeyler söylemenize gerek yok.

Argoda bir söz var. Hafif düzeltmeyle söyleyelim, Bizim orada popoya popo denir. Deneyin.

Orada dur, Dursun cok büyük Baskan´dir... :D haha

Aysal´in döneminde Galatasaray´in sportif olarak basarili oldugu dogru, bunu kabul ederim. Ama sen sevmedigin bir adam ile alakali, bunu kabul edermisin ? Neyseki bu ayri bir konu... (Benim Baskalari sportif olarak degerlendirme seklim bir yana)

Benim demek istedigim su ki, sizin yorumlarinizda bir oranti yok. Millet burada Lewandowski ile Burak´i karsilastirken, 8 milyon avro üzerinde her teklife satmamizin Galatasaray´i ileriye tasidigini yaziyordum... Ama siz vur deyince, öldürdünüz adami. Ben katil degilim. Fark bu... Duygusal degilim yorumlarimda.
Niye kabul etmeyim. Adam genel tabloda başarılı arkadaş. Illa herşey doğru olacak diye birşey yok, tabiki hatalar olacak.

Ya sonradan anlıyor insan işte, keşke Lazio isterken satsaydık. Ama yabancı sınırı vardı o zamanlar ve kadrodaki en iyi 2 yerli oyuncu olarak 2 kankalar gözüküyordu.

Burak neyse de Selçuk bence iyi bir takımda iş yapar ama Burak hem futbolcu olarak yetersiz hem de iyi niyetinden tamamen şüphe ediyorum. Bencil ve içten pazarlıklı biri. Selçuk mesela öyle değil, takımı ve arkadaşlarına önem verdiğini düşünüyorum.

Ama Burak bambaşka. Kurtulmamız lazım, bu adam otuzundan sonra hiç ama hiç çekilmez.

Müthiş ters koşu yapmış koridor açmış bu açıdan hiç bakmamıştım iyi yakalamışsın alt yapılarda eğitim niteliğinde verilecek pozisyon

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt