Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera,Linnes,Denayer,Carole,Selçuk,Donk, Podolski,Sneijder,Carrillo,Remy(Damiao)
Şöyle bir kadro kursunlar oturup keyifle izleyelim.

burak konusunda Adem Cakar'a tamamen zit olsam da Aysal konusunda katiliyorum.

12-13 sonunda Terim'i yalniz birakmak icin dolmuscu ve Durust'u yonetimden attiktan sonra tek 1 dogru hamlesi yok.

Chedjou'ya 6 kusur bonservis verildi.Bruma'ya 12 bayildik.Burak ve Selcuk 2019'a kadar basimiza musallat edildi.Terim'i sene basinda degil sezon ortasi kovdu.Devre arasinda Ontivero,Salih,Umut G,Hajrovic,Burdisso gibi heriflere milyonlar sacildi.Lucescu icin baya beklendi alinamadi.Sonra Aysal "Anglosakson hoca alacagim" dedi plansiz bir bicimde Italyan Prandelli'yi getirdi.Turk transfer tarihinin en buyuk kazigi Tarika yaklasik 5 milyon verilerek yenildi.Pandev,Dzemaili tutmadi.Sezon ortasinda takim berbat haldeyken KACTI.Basketbol'a sponsor olacagim dedi olmadi.

Bu dediklerim 1.5 seneye denk geliyor ve kaziklarinin bircogu hala cikmadi.

6 lig,2 kupa,2 super kupa 1 uefa kupali Terim'i,3 kupali Hamza'yi elestiriyorsak Aysal'a da 2 kelam etmeliyiz.

Ha bu arada burak'in capraz kosusu bilincli degil.Oguzhan'a pas atildiginda afalliyor.

Yorum ül truth. :ka21:

Burak karaktersizi ve umut beceriksizi icin benim daha basit bir cozumum var.

1 degil 2 bomba forvet al , sonra burak sakatmiymis, burak ergen triplerindemiymis, umutun kalbi mi kirikmis ruhun bile duymasin.

Sonra kendileri mi gider en gec sene sonunda paf takimla mi mac yaparlar kendileri bilir.

Evet tonlarca parayi cope atmis olucaz ama aliskiniz biz. Hamit yatarak 3 milyon aliyor , eboue paf takimla idmana cikip 2.2 milyon goturduydu.Tarikla gobekliye 5 erden toplam 10 milyon euroyu da cope atmistik mesela! :(

Iyi hos iki forvet alalim tas gibi de bu takim maddi maas yukunden kurtulmadan devre arasinda ileride pisman olmayacagi kalitede iki forvet alamaz.

Kadro revizyonuna hangi takim maddi olarak zor durumdayken kisin gitmis de basarili olmus. Futbol tarihinde yok boyle bir sey. Kis doneminde fiyatlar fazla, kaliteli adam az olur. Ya risk alabilmeni gerektirecek bir transfer, ya da olaganustu durumlardan kaynaklanan bir firsat transferi bulacaksin ki olsun.

Bunlarin alacagi iki forvetten gelecek hayir da belli. Sezon sonu Umut gonderilir, Burak'in da talibi varsa iki dakika tutmazlar zaten.

Beyler bu Dursun'un Galatasaray Adasında çekildiğini tahmin ettiğim kısa bir videosu vardı. Anımsayan varsa tekrar yükleyebilir mi? :asd:

Martin Linnes yönetimden beklenmeyecek derecede iyi hamle. Tabi olursa.

Muslera-Linnes-Chedjou-Hakan-Carole-Donk-Selçuk-Podolski-Sneijder-Carrilo-Remy

Ne güzel olurdu.

Iyi hos iki forvet alalim tas gibi de bu takim maddi maas yukunden kurtulmadan devre arasinda ileride pisman olmayacagi kalitede iki forvet alamaz.

Kadro revizyonuna hangi takim maddi olarak zor durumdayken kisin gitmis de basarili olmus. Futbol tarihinde yok boyle bir sey. Kis doneminde fiyatlar fazla, kaliteli adam az olur. Ya risk alabilmeni gerektirecek bir transfer, ya da olaganustu durumlardan kaynaklanan bir firsat transferi bulacaksin ki olsun.

Bunlarin alacagi iki forvetten gelecek hayir da belli. Sezon sonu Umut gonderilir, Burak'in da talibi varsa iki dakika tutmazlar zaten.

Iyi de scout denen utkucan yavsagina ben yillar neden para veriyorum? Salih dursunu, umut gundogani alip mancini istedi desin diye mi?

Yonetici denen adam hem alinacaklari hem satilacaklari organize eder, satmasini bilmiyorsundur mesela ben olsam yonetici benim de bilgim yok ama uluslararasi futbolcu pazarini bilen kisi veya sirketler var. Onlarla calisir burak tarik umut jem bilal hamit semih gibi takimda ne kadar cop varsa onlari maximum fiyata satmaya calisirim. Tellesi brumayi chedjouyu maximuma satmaya calisirim

Hem bu devre arasi olmaz muhabbetlerini "Sali sallanir" muhabbetlerine benzetiyorum.

Kuzey ligleri bitti, guney amerika bitti sen adam gibi yoneticiysen bulursun.Adam gibi scoutsan bulursun.Sneijder ve drogba bu takima devre arasi geldi. 2 sine toplam 7.5 milyon euro bonservis odedik!!

Simdi de git Remy i opsiyonlu kirala bir de immobileyi opsiyonlu kirala hatta git 3. Forvet olarak su vedat muriq midir nedir onu al ve umutla buraka "cektirin gidin" mesajini net vermis ol.

GS tarihinin benim hatirladigim donem ki inan Tarik Hodzic ten beri hatirlarim, acik ara en kotu 2 forveti umutla burak.

Bundan cok cok daha parasiz oldugumuzda bile hep cok daha iyi forvetlerimiz oldu. Bir tek christian ve lukunku vardi ki onlar da 1 sezonu bile tamamlayamadilar yollandilar hemen.

Son düzenleme:
Iyi de scout denen utkucan yavsagina ben yillar neden para veriyorum? Salih dursunu, umut gundogani alip mancini istedi desin diye mi?

Hem bu devre arasi olmaz muhabbetlerini "Sali sallanir" muhabbetlerine benzetiyorum.

Kuzey ligleri bitti, guney amerika bitti sen adam gibi yoneticiysen bulursun.Adam gibi scoutsan bulursun.Sneijder ve drogba bu takima devre arasi geldi. 2 sine toplam 7.5 milyon euro bonservis odedik!!

Simdi de git Remy i opsiyonlu kirala bir de immobileyi opsiyonlu kirala hatta git 3. Forvet olarak su vedat muriq midir nedir onu al ve umutla buraka "cektirin gidin" mesajini net vermis ol.

GS tarihinin benim hatirladigim donem ki inan Tarik Hodzic ten beri hatirlarim, acik ara en kotu 2 forveti umutla burak.

Bundan cok cok daha parasiz oldugumuzda bile hep cok daha iyi forvetlerimiz oldu. Bir tek christian ve lukunku vardi ki onlar da 1 sezonu bile tamamlayamadilar yollandilar hemen.

Adam gibi yonetici degiller zaten o cok acik. Ama Galatasaray'in gercekten su an acilacak finansal gucu yok. Bu FFP'yle falan ilgili degil; sponsorluk durumu, gecmis transfer donemlerindeki harcamalar ve maas yuku dusunulunce Drogba Sneijder Remy Immobile gibi adamlarin gelmesi zorlasiyor, hatta imkansiz oluyor neredeyse iste.

Uzun vadeli iyi forvet icin planli bir hareket lazim. Kadroyu bosaltmak lazim, o adamin bosa cikmasi lazim. Mesela su an alinacak bir Damiao'dansa ayni paraya yazin cok daha iyi bir forvet alinabilir. Ben bu yuzden simdilik kiralik kaliteli bir forveti tercih ederim, ornegin Remy gibi.

Hazır İskandinavlar ile başladık Birkir Bjarnason'u alalım

@bariscenkakkaya: Rodellega doğru tercih olacaktır maliyetini görmek lazım bir yandanda

Rodallega ne ulan,Adam akıllı biri gelsin İmmobile-Damiao-Remy veya Adriano gibi tartışılmayacak birisi gelmeli.

Adam gibi yonetici degiller zaten o cok acik. Ama Galatasaray'in gercekten su an acilacak finansal gucu yok. Bu FFP'yle falan ilgili degil; sponsorluk durumu, gecmis transfer donemlerindeki harcamalar ve maas yuku dusunulunce Drogba Sneijder Remy Immobile gibi adamlarin gelmesi zorlasiyor, hatta imkansiz oluyor neredeyse iste.

Uzun vadeli iyi forvet icin planli bir hareket lazim. Kadroyu bosaltmak lazim, o adamin bosa cikmasi lazim. Mesela su an alinacak bir Damiao'dansa ayni paraya yazin cok daha iyi bir forvet alinabilir. Ben bu yuzden simdilik kiralik kaliteli bir forveti tercih ederim, ornegin Remy gibi.

Tek dogru cozum zaten dursunun defolup gitmesi!!

Digerleri zaten gecici cozum olur

Herif en buyuk sponsorluk anlasmasi deyip 3 milyonluk sponsorluk anlasmasi yapabiliyor bunu buyuk saniyor!!

Adam tum yaz forvet alamadi hala alamiyor. Millet hamzaya saydiriyor ama hala forvet alamiyor iste!! Seneye mi alacak???

Dursun= mutlak basarisizlik!!

Ne rodallegası yahu

Hamza sadece Akhisar topçu almak istiyor diye ağlayan tipler şimdi rodallegayi istemeleri komik

Rodellaga falan gelmez gelirse 5,6. alternatif falandır denizlide mecbur kabul eder beceriksizler adam gibi forvet alamadi

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt