Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Bulut'un burnunda kırık tespit edildi.

:m26:
angry-dance.gif

TRANSFER - Benfica, Partizan'ın 18 yaşındaki forveti Ivan Šaponjić'i €3M karşılığında kadrosuna kattı.

Hikmet Karaman: "Sinan Gümüş'ü bize yazmışlar. Mustafa Denizli ile hiç konuşmadık. Uzaktan yakından ilgisi yok. Birileri yazıyor."

S.A beyler.
Linnes geldi mi acaba kesin yav? Eğer bu adamı bi sıkıntı olup da alamazsak forumda çok kişi banlanır. :asd22: Eboue'yi aratmaz bu adam bize. Dalaksız iskandinav. :asd22:

didier bir kıyak yapıp remyi bize yönlendirse ya , öyle twik paylaşmakla olmuyor

giresunla trabzon düşmandır bilmiyormusunuz birader yunanistanla türkiye gibi düşünün tabiki 2010-2011 fener diyecekler

Giresuna katılıyorum 2010-2011 şampiyonu Fenerdir

Trabzon beter olsun

Şerefsiz şikeci lerin maçı var.
Acaba bu maçta ne kadar para kiracaklar

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

İzlandalı Gunnarson ve Bjarnason'u alalım forvete de Danimarkalı Cornelius

hala corneliuis diyorlar ya. adam sac bas yolduracak sizlere haberiniz olsun

Umut Bulut'un burnunda kırık tespit edildi.

Umut Bulut'un sakatlığı hakkında konuşan Denizli, 'Umut çok değerli bir oyuncumuz,burnun da hafif bir kırık ve oynama var ancak 2 gün sonra bandajla oyunumuzun içinde yerini alacak haftaya Sivas maçına hazır olacağını umuyorum' diyerek şaşırttı.

Saka

Fiko:İki dost camiayı kavga ettirmeye çalışmak ayıptır. Beşiktaş’ın kurumsal ifadeleri bellidir. Basında çıkan haberlere çok üzüldüm. Galatasaray bizim dost camiamız. Kimsenin bu haberlere itibar etmemesini rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt