Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.813
- 5.546
- 883
sözleşmesi bitmesine 1 sene kalmış emre akbabaya cok para verdigimizi sanmıyorum büyük ihtimal takas yöntemi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde de girmez o vakit murhanin dediği gibi iyi oyunculara imza parası verip getirelimbjk de girmiyordu bizim anlaşmaya bakmak lazım
hem de çok sıkıntılı 13+8(home grown)Bizde de girmez o vakit murhanin dediği gibi iyi oyunculara imza parası verip getirelim
Lakin 21 kişilik kadro çok sıkıntılı
Bunu yapman için sağlam bütçenin olması lazımTrezeguet ve Emre Akbaba ile başlayarak ligin Bayern Münih'i olma adımlarını sıklaştırmalıyız...her yıl böyle 2 adamı alıp şampiyon olsak lig toz duman olur
Onları alacağımıza elimizdeki Ahmet sivri ozan kabak gibi gençleri oynatalim mugdat gibi 28 yaşına gelmiş eşeklere niye hem para hem vakit harcayalimhem de çok sıkıntılı 13+8(home grown)
Sinan Gümüş 13(yabancıların yazılacağı yere giriyor)kolay değil çok adam almak Muğdat,Deniz Kadah gibi isimleri cl listesinin dışında lig için alacaklar
Tabiiki skorer olmalı ama mesala Ziyech filan 10 numarda oynarsa kanatlardan birisi idare edilir fakat Emre gibi yılda 1 gol atan kanatlardan bahsetmiyorum.Kötü dediğimiz Feg bile 6-9 yapmış.Kalmasada skorer olmalı tek forvet oynuyorsanız
Bu fegin yarısı bile değil bence ben hayatımda böyle oyuncu görmedim inanılmaz zeki ve yer tutuşu harikaTabiiki skorer olmalı ama mesala Ziyech filan 10 numarda oynarsa kanatlardan birisi idare edilir fakat Emre gibi yılda 1 gol atan kanatlardan bahsetmiyorum.Kötü dediğimiz Feg bile 6-9 yapmış.
Öyle olmuyor renktaş zor bir deplasmanda mesela Gomis cezalı 2. forvetimiz maçta sakatlansa Ahmet Sivri oyuna girse bir gol kaçırsa Galatasaray kariyeri biter burda çöp oğlu çöp olur,alt ligde tecrübelenmesi için kiralanmalı bazıları...Ozan Kabak konusunda sana katılırım...çünkü Semih Kaya'da gördük Fatih hoca onu değerlendirebilir ki potansiyel olarak avrupa çapında alt yaş kategorilerinde izlenen bir isim OzanOnları alacağımıza elimizdeki Ahmet sivri ozan kabak gibi gençleri oynatalim mugdat gibi 28 yaşına gelmiş eşeklere niye hem para hem vakit harcayalim
İkisinin de döneceğini sanmıyorum ama Feg bir tık arttırırsa yeter de artar.Fernando lig için gayet iyi.Şu 1-2 yıl daha şampiyon olalım da UCLyi sonra düşünürüz.Bu fegin yarısı bile değil bence ben hayatımda böyle oyuncu görmedim inanılmaz zeki ve yer tutuşu harika
Fit sakatlıklardan arınmış bir feg bu ligin tozunu atar
Fernando da Porto günlerine dönerse yeminle kan alırız
Mugdat mi atacak yada deniz kadar bunlardan gelecek hayır ölmüş esekten gelsinÖyle olmuyor renktaş zor bir deplasmanda mesela Gomis cezalı 2. forvetimiz maçta sakatlansa Ahmet Sivri oyuna girse bir gol kaçırsa Galatasaray kariyeri biter burda çöp oğlu çöp olur,alt ligde tecrübelenmesi için kiralanmalı bazıları...Ozan Kabak konusunda sana katılırım...çünkü Semih Kaya'da gördük Fatih hoca onu değerlendirebilir ki potansiyel olarak avrupa çapında alt yaş kategorilerinde izlenen bir isim Ozan
forvetsiz çıkmakta bir seçenek tabii kiMugdat mi atacak yada deniz kadar bunlardan gelecek hayır ölmüş esekten gelsin