Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sözleşmesi bitmesine 1 sene kalmış emre akbabaya cok para verdigimizi sanmıyorum büyük ihtimal takas yöntemi var

Trezeguet ve Emre Akbaba ile başlayarak ligin Bayern Münih'i olma adımlarını sıklaştırmalıyız...her yıl böyle 2 adamı alıp şampiyon olsak lig toz duman olur

Ne tıkırtı var ne sıkırtı zabağnan gidiyoz soğu yiyoz akşamına geri dönüyoz

Bizde de girmez o vakit murhanin dediği gibi iyi oyunculara imza parası verip getirelim
Lakin 21 kişilik kadro çok sıkıntılı
hem de çok sıkıntılı 13+8(home grown)

Sinan Gümüş 13(yabancıların yazılacağı yere giriyor)kolay değil çok adam almak Muğdat,Deniz Kadah gibi isimleri cl listesinin dışında lig için alacaklar

Trezeguet ve Emre Akbaba ile başlayarak ligin Bayern Münih'i olma adımlarını sıklaştırmalıyız...her yıl böyle 2 adamı alıp şampiyon olsak lig toz duman olur
Bunu yapman için sağlam bütçenin olması lazım
Hangi lig bilmiyorum takımın biri böyle gelecek vaad eden oyuncuları alıp sağa sola kiralıyor rakiplerine gitmesine izin vermiyor

Ndiaye bağıra bağıra geliyordu Emre Akbaba da öyle performans vermeme şansı yok

Ali Koç dostluklara ihtiyacımız var diyor...Başkan Tolga Ciğerci'ye 4m ver dost olalım

hem de çok sıkıntılı 13+8(home grown)

Sinan Gümüş 13(yabancıların yazılacağı yere giriyor)kolay değil çok adam almak Muğdat,Deniz Kadah gibi isimleri cl listesinin dışında lig için alacaklar
Onları alacağımıza elimizdeki Ahmet sivri ozan kabak gibi gençleri oynatalim mugdat gibi 28 yaşına gelmiş eşeklere niye hem para hem vakit harcayalim

Selamın aleyküm MoR sevdalıları bayramdan önce KaP gelir mi?

Tabiiki skorer olmalı ama mesala Ziyech filan 10 numarda oynarsa kanatlardan birisi idare edilir fakat Emre gibi yılda 1 gol atan kanatlardan bahsetmiyorum.Kötü dediğimiz Feg bile 6-9 yapmış.
Bu fegin yarısı bile değil bence ben hayatımda böyle oyuncu görmedim inanılmaz zeki ve yer tutuşu harika
Fit sakatlıklardan arınmış bir feg bu ligin tozunu atar
Fernando da Porto günlerine dönerse yeminle kan alırız

Onları alacağımıza elimizdeki Ahmet sivri ozan kabak gibi gençleri oynatalim mugdat gibi 28 yaşına gelmiş eşeklere niye hem para hem vakit harcayalim
Öyle olmuyor renktaş zor bir deplasmanda mesela Gomis cezalı 2. forvetimiz maçta sakatlansa Ahmet Sivri oyuna girse bir gol kaçırsa Galatasaray kariyeri biter burda çöp oğlu çöp olur,alt ligde tecrübelenmesi için kiralanmalı bazıları...Ozan Kabak konusunda sana katılırım...çünkü Semih Kaya'da gördük Fatih hoca onu değerlendirebilir ki potansiyel olarak avrupa çapında alt yaş kategorilerinde izlenen bir isim Ozan

Bu fegin yarısı bile değil bence ben hayatımda böyle oyuncu görmedim inanılmaz zeki ve yer tutuşu harika
Fit sakatlıklardan arınmış bir feg bu ligin tozunu atar
Fernando da Porto günlerine dönerse yeminle kan alırız
İkisinin de döneceğini sanmıyorum ama Feg bir tık arttırırsa yeter de artar.Fernando lig için gayet iyi.Şu 1-2 yıl daha şampiyon olalım da UCLyi sonra düşünürüz.

Evet bayramdan önce birşey olmaz moduna girmiş bulunuyoruz ondan sonra dünya kupası bitsin moduna geçeriz ondan sonra acelemiz var telasimiz yok modu ondan sonra büyük takımların nihai kadroları bekliyoruz ondan sonra lig başlayana kadar ondan sonra son dakikaya kadar sürpriz modu

Öyle olmuyor renktaş zor bir deplasmanda mesela Gomis cezalı 2. forvetimiz maçta sakatlansa Ahmet Sivri oyuna girse bir gol kaçırsa Galatasaray kariyeri biter burda çöp oğlu çöp olur,alt ligde tecrübelenmesi için kiralanmalı bazıları...Ozan Kabak konusunda sana katılırım...çünkü Semih Kaya'da gördük Fatih hoca onu değerlendirebilir ki potansiyel olarak avrupa çapında alt yaş kategorilerinde izlenen bir isim Ozan
Mugdat mi atacak yada deniz kadar bunlardan gelecek hayır ölmüş esekten gelsin

Ali Koç: "Markalar spora sponsor olmaktan korkuyorlar. Bindiğimiz dalı kesiyoruz. Bir masanın etrafına oturarak ortak bir payda oluşturmamız gerekiyor." #beinsportshaber
Çok mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt