Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De55PcvW4AEJrro.jpg

Fatih Terim eğer gerçekten Muğdat,Soner Aydoğdu ve Deniz Kadah’i istiyorsa yazıklar olsun. Bunu bir Fatih Terim hayranı olarak söylüyorum. Yahu bu adamlar orta sıra takımları için.Biz sanki şampiyon olmadıkta şampiyonlar ligine gitmiyoruz da seneye 4.5. olmak için transfer yapıyoruz. Ne biçim isimler çıkıyor. Yok Muğdat yok Deniz Kadah yok bilmem Sadık Çiftpınar. Tiksindirici..

@galatattansfer: Manchester United'in genç oyuncusu Scott McTominay.. José Mourinho onu zaman zaman sahaya sürdü. Forma şansı verdi. Ama Fred'in de takıma katılması ile birlikte genç oyuncunun forma şansının azaldığı da bir gerçek..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayallerime kendimi fazla kaptırdım galiba Wilshere'ye bakınca Galatasaray formasıyla görüyorum.
Çok yakışır Galatasaray forması kendisine ve burada ateşli futbol seyircisini hiçbir yerde bulamaz ama tek engel yıllık ücreti bu adamın. Yıllık min 6,5 teklif edildiği söyleniyor Premier Lig ekipleri tarafından (West Ham, C.Palace başta olmak üzere)

Şampiyonlar ligini düşünen Fatih Terim, Arsenal'le sözleşmesi bitecek olan Jack Wilshere'in alınmasını istedi. (AMK)

İngiltere Ligi Suat-Okan-Emre'si;

----Fernando-----
Joe Allen Wilshere

Kjaer gelirse Maicon zor forma bulur ikisi birden çok ağır olur

Kjaer,Wilshere ve Ahmed Musa 3lüsü gelirse kadro level atlar....Garry ve Maicon'u satıp bunlara ek Emre Akbaba ve Trezeguet'i de alırsak çok kaliteli olur kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt