Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screen-Shot-2014-03-07-at-10.19.35-AM.png

Surekli sakatlanan futbolcu icin bu kadar etkili baska bir gorsel dusunemiyorum!

---------------Muslera----------------
Mariano--Kjaer--Serdar--Nagatomo
-------Szymanski--Fernando---------
Feghouli------Bernard-----Trezegeut
----------------Gomis-----------------

---------------Yerli-------------
Linnes--Denayer--Ozan--Yerli
---------Donk----Selçuk-------
Sinan------Akbaba------E.Mor
------------Yabancı------------

14 yabancı oluyor.
Belhanda, Gary, Maicon, Eren, Tolga, Tarık, Ahmet yolcu.

Ingiltere milli takim DK kadrosu bütün oyuncular Ingiltere Liginden

Muğdatttttttttttttt
Deniz Kadahhhhhhhhhhh
Sonerrrrrrrrrrrrrrrr
Sadıkkkkkkkkkkk

Aman Allahım Brezilya mı

600 Bin Euro kazanan Sinan Gümüş’e % 100 zamlı 4 senelik sözleşme teklif edildi. Anlaşma sağlandı. Donk, 1.5 Milyon € bedele “evet” dedi. (Habertürk / Özel)
1.5m değildir umarım Donk. 33 yaşındaki Donka bu ücreti kimse vermez. 3 kuruşun hesabını yaptığımız şu dönemde olmamalı.

Bu transfer döneminde sıçıp sıvamayız umarım gidişat pek bir şeye benzemiyor.

Her habere inanmayın başka takımların taraftarlarına malzeme oluyorsunuz. Transfer dönemi aylar sürecek biraz sabırlı olun bence

Emre akbaba haricinde yazılan çizilen tüm transfer haberleri klasik transfer sezonu sallaması :)

Hiç izlemedim, ama olumlu yorumlarını okudugum ve beni heyecanlandıran 2 oyuncu var : Benaccer ve Szmanski.. Alınabiliyorsa yurt dışından bu tip genç, potansiyelli oyuncuları almalıyız.

Eldeki pahalı ve yaşlı futbolcuları da elden cıkarmalıyız.. Oyle anlasılıyor ki, Gomis, Belhanda , Fegouli yolcu..

S. Aziz övülüyor falan ama Alanyaspor maçında yaptırdığı tuhaf penaltı neredeyse şampiyonluğa mal oluyordu. Aynı işi Kasımpaşa deplasmanında da yaptı. Ceza sahası içerisinde aklını kullanmadan davranıyor ve takımının başına iş açıyor

Düşünün en iyi denilen stoperimizin hali bu. Denayer-Maicon-S.Aziz üçlüsü şampiyonlar ligi için oldukça yetersiz.
Sadece Maicon için bir parantez açmak isterim. Geçen sene 60'tan fazla maça çıktı. Josef de Fener'e geldiği ilk yıl aynı sıkıntıyı yaşamış, vasat bir performans göstermişti. İlerleyen yıllardaysa üstüne koydu. Aynı yükselişi Maicon da gösterebilir

Hiç izlemedim, ama olumlu yorumlarını okudugum ve beni heyecanlandıran 2 oyuncu var : Benaccer ve Szmanski.. Alınabiliyorsa yurt dışından bu tip genç, potansiyelli oyuncuları almalıyız.

Eldeki pahalı ve yaşlı futbolcuları da elden cıkarmalıyız.. Oyle anlasılıyor ki, Gomis, Belhanda , Fegouli yolcu..
Bennaccer çok potansiyelli bir oyuncu akbaba nin peşinde koşacigimiza bunun peşinde kosalim
Lakin bize yedirirlermi meçhul

Joe Allen ve Wilshere Epl dışına çıkmaz...Shaqiri de çok pahalı daha realist hamlelere odaklanalım

Muslera/Serkan/Boran
Mariano/Linnes-Kjaer/Sadık/Ozan-Serdar/Denayer-Nagatomo/Ferhat
Fernando/Donk-Ndiaye/Selçuk/Efecan-Belhanda/Emre Akbaba
Feghouli/Sinan-Gomis/Musa/Muğdat-Trezeguet/Barış Alıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt