Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ya biz ya da serdar 10 mioluk teklif almis araplardan

duyum üstüne duyum geldiğine göre atları bağlayın geceyi burada geçireceğiz

Bu hafta bizim hafta. Ersun,Şenol,Abdullah Avcı, Aykut gülerken bunlar kim almışlar diye derken. Gececez içlerinden. Serdarı verelim ruslara hem para alalım hem tetteh i işte. ?

Öyle bir teklif varsa, 3 milyonunu Serdara imza parasi olarak verin araplarin önderdigi maasi kabul etmiyorsa.

Eğer Serdar Aziz 'i araplara 5 mil.€ civarlarında satabilirsek 1 tane daha stoper alacağımızı düşünüyorum ...

araplar 4 rahat verirler bize ama benim tahminim bu keko fenere gidip daha az bir maaşla bize yani hocaya olan kinini kusmak istiyor
ama biraz olsun aklı varsa araplarda yedi göbek sülalesine yetecek parayı toplar zaten

@SerkanAskin: Sparta Prag'ın 23 yaşındaki forveti Benjamin Tetteh'e Süper Lig ekibi teklifte bulunmuş. Sparta Prag'ın sahibi açıkladı. " Çok ilginç bir teklif var ama oyuncumuz bu dönemde Prag'da kalacaktır..."

️ Benjamin Tetteh

️ 22 maç 9 gol 2 asist

️ Piyasa değeri 2 milyon Euro

Dün yazmış

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tetteh için baya övgüler var fm profiline bakalım

Serdar hadi Arabistan'a.

seve seve gider serdar efendi işin ucunda para var yer mi begendirecegiz bi de ona

Bize 10 m teklif varsa 4 ünü serdara yedirelim. Kalan maaşı + komisyon iyi olur

Serdar Arabistan'a gidecek her türlü,taraftar tepkisinden dolayı fenere satamazlar

30 yaş civarı ve üstü adamlara kesinlikle bonservis verilmemeli. Verilecekse genç scout transferlerine verilsin zarar etmeden satabiliyorsun en azından.bruma,telles ve rodrigues den az da olsa kar ettik.bu tarz isimlere yönelmek lazım

Hep onu diyorum.

Herkes batshuayiyi kiralayalim diyor . Ya 3.5 milyon euro yarim sezon verilir mi bavulunu 4 ay sonra toplayacak 1 gol atmis adama ?

Bu tarz 22 yasindaki scout transferleri pesinde kosmak zorundayiz.

Serdari 10a satmanin yerine 8e satip kendisine 2mil versek gene kar etmis oluruz.

Serdar'a 5m üstü teklif varsa 2m'ye Fener'e vermez bizimkiler gerekirse Florya'da antrenman yapar 1.5 sene

Bilmiyorum paylaşıldı mıama lttihad Belhanda için 7m€ teklif etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt