Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandanın gitmesi durumunda kimleri alabiliriz.
üst düzey klüplerde kadroya giremeyen genç veya tecrübeli hiç farketmez kimleri alabiliriz.Veya farklı takımlarda kimler var?

Bu konuda oldukça bilgili ve araştırmacı arkadaşlar var.
Bu arkadaşlar isim yazsada sinerji yaratsak hiç fena olmaz...

İSİMLERİ ALALIM?

Türkiye'deki kulüpler kendilerini dev aynasında gördüğü sürece ve iş bilmez yöneticiler tarafından ( bunlarda genelde inşaatçı,müteahhitler olduğu sürece) yönetildiğimiz için bir adım ileri gitmemiz mümkün değildir. Ayrıca Katar,Arabistan gibi ülkelerden önceki durak olarak görülmeye bir süre daha devam edeceğiz. Spor yöneticiliği,Spor liseleri olmadığı sürece bu devran böyle sürecek.

Maalesef öyle gözüküyor abi.

Birseyleri degistirmek isteyen de yok acikcasi. Aslinda zor birsey degil ama kimse ugrasmak istemiyor kolayi varken tabi ugrasli islerle.

hoca ozan kalacak dedi,teklifler olabilir,normal.daha da üzerine konusmaya gerek yok.sezon sonu 25 milyon getiren ozanı alır.zaten
serdar aziz ve maicon yolcu.

ozanla her ilgilenen cıktıgında göndereceksek işimiz var.ya bi psikologa gidin ya da konusmayın

Bravo yarın maç var ve forvet yok beceriksizler.
1246A6C0-E637-4CCF-8D06-0603103CE7A1.webp

Maaşları dusurmemiz lazım. İnanılmaz bı maaş skalamiz var. Bu sene CL gelirleri olmasa kargaların durumuna biz düşecektik. Şu anki durumda CL'ye olur da gidemezsek tepetaklak oluruz.

Muslera
Feghouli
Belhanda

Bu 3 oyuncu 12M euro para alıyor. İnanılır gibi değil. TS'nin ilk 11'i 11M euro.

Wesley tarzındaki oyuncular haricinde maaş skalamiz 2'yi aşmamalı.

Alan'a yıllık 3M vereceksek ne anladım ben bu işten. Bı yerden başlanması lazım ama Gomis'in maaşından kurtulduk derken aynı parayı Alan'a ödeyeceğiz gibi duruyor.

Arkadas dünyada oyuncu mu yok. Max 2M maasi kabul etmeyeni alma. Bu kadar basit...

futbolu bilen gerçek galatasaraylılar zaten hep övüyordu. Şimdi bu seneki gollerimizi izledim asporda her poziyonda belhanda görünüyor nerdeyse. O olmasa gol atamayacağız bakma burdaki hala adami kötüleyen renktaslarimiza
hangi maçlar söyle bizde bilelim 3 maç kırmızı kart cezalısı,1 maç kırmızı yediği yarıda bıraktığı maç bide sakatlıktan 4 maç ligde,2 maç şampiyonlar liginde kaçırdı onlar hariç tabi..

hocanin mizaciyla senolun mizaci cok farkli
hoca basin toplantisinda cok yasa diyince bile millet hazirola geciyor
senol 10 dk isyan edince soylediklerinin yarisi anlasilmiyor veya bosa gidiyor
kiz dogru bir tespit yapmamis
sadece dogru olabilecek bir noktaya teget gecmis
ayrica serdar ve eren konusunda bu tarz bir aciklama gelse cok daha makbule gecerdi, calisma kulturu gibi vague bir tabir yerine
senol ne oldugunu tum ciplakligiyla anlatmis

Moise Kean için nabız yoklasak. Sezon sonuna kadar Juventus bize kiralamaz mı. ? Hem form tutmuş olur. Hemde bizim işimize epey yarar.

Hani işin şakası bir yana da Fernando 'da satılsa Belhanda 'da satılsa kesinlikle yerlerine genç isimler bakmamız gerekiyor, tıpkı Marcao gibi tıpkı adı bizimle anılan Tetteh gibi 25 yaş altı isimlerle ilgilenmemiz gerekiyor artık

Mesela Fernando giderse
Otávio Henrique
Abdoulaye Touré
Erick Pulgar
Marvelous Nakamba
Daniel Amartey
Wilmar Barrios
Ibrahim Sangaré
Danilo Barbosa

Tipinde genç takıma hem dinamizm katacak hem fizik üstülüğü kurabileceğim adamlar bakmamız gerekiyor, yaşları genç uzun süre faydalanabileceğimiz satarken ise para kazanarak satabileceğimiz adamlar

Mesela Belhanda giderse(12.5 mil.€ civarlarında bir teklif gelmezse kalsın) 10 numarayı Emre ve Atalay 'a emanet edip 8 numara için
Erick Gutiérrez
Salih Özcan
Roman Zobnin
Şu önceden adı bizimle anılan Żurkowski
Andreas Pereira
Godfred Donsah

Bu tipte onlarca oyuncu bulabiliriz tabi ki gidip Erick Gutierrez için PSV 'ye tonlarca para gömelim demiyorum ama bulunabiliyor böyle oyuncular bu çocuk Meksika da H.Lozano ile oynarken defalarca yazmıştım burada, ben bile oturduğum yerden bulabiliyorsam böyle oyuncuları scout ekibimiz de hayli hayli bulur. böyle oyuncuları PSV filan kapmadan önce artık bizimde bulmamız gerekiyor

Demek istediğim tamam Mariano&Fernando ve Gomis gibi isimler muazzam kaliteli transferlerdi geçen sene şampiyonluğumuza da doğrudan katkı verdiler ama 1 sene sonraki halleri ne durumda ?
Gomis son döneminde bildiğin 0 oynuyordu
Mariano üst üste yaşadığı 2 sakatlık sonrası o kalitesini gösterecek kadar bile oynayamıyor
Fernando zaten tam oldu derken tak bir sakatlık sonra aylarca bekledik olmasını hala arada sırada parlamaları hariç vasat top oynuyor

Artık bu denli yatırım yaptığımız adamlardan en azından 3-4 sene sorunsuz faydalanmamız gerekiyor, satacağımız zamanda kar ederek satmamız gerekiyor artık Gomis-Mariano 'lardan ziyade Rodrigues-Bruma-Telles 'lere yönelmemiz gerekiyor ...

hocanin mizaciyla senolun mizaci cok farkli
hoca basin toplantisinda cok yasa diyince bile millet hazirola geciyor
senol 10 dk isyan edince soylediklerinin yarisi anlasilmiyor veya bosa gidiyor
kiz dogru bir tespit yapmamis
sadece dogru olabilecek bir noktaya teget gecmis
ayrica serdar ve eren konusunda bu tarz bir aciklama gelse cok daha makbule gecerdi, calisma kulturu gibi vague bir tabir yerine
senol ne oldugunu tum ciplakligiyla anlatmis
o da dogru bi yerde

Senol Günes bence türk futbol tarihinde hic ama hic ciddiye bile alinacak adam degildir.. adam degil yani.. ömrü bir gün Terim gibi olmak istiyorum diye gecmistir .. cakma filozof

Ozan için denilen 11 bonuslarla 11'dir. Eğer oyuncu satıyorsak söylenen bedel son aşamada hep düşer , eğer alıyorsak hep artar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt