Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaragücü ve Göztepe maçlarında forvetimizin Sinan Gümüş olacağını biliyor muydunuz ?

hic düsünmeden red etmek ha

Ankaragücü maçında puan kaybedersek ve ligden koparsak kim verir hesabını ? daha önce söyledim yine söyleyeyim cengizin en büyük amacı terimi yemektir ve bence basarılı da olacak. Asla terimi getirmezdi ama mecbur kaldı

3.5m para verdikleri stoperi bile kampa getirmediler daha, biten transfer gelmiyor daha bitmeyen forveti nasil getirsinler?

31 OCAK 2019 ALTERNATİF SENARYO

M. Cengiz: ''İnan edin ben bile rüyamda gördüm, forvet transferini. Çok çalıştık almak için ama UEFA'dan gelen 1 mektupla bıçak gibi kestik çalışmaları. Galatasaray'ın 1 kuruşunu sokağa atacak durumda değiliz. Yanlış hesap Bağdat'dan döner demişler. Biz Bağdat'a gittik ve geri döndük. Forvetimiz yok deniyor ama ilk devrenin en çok gol atan takımlarından biriydik. Setilmınt Agrimint Regülasyonları demoklesin kılıcı gibi sallanırken transfer yaparak gemiyi yüzdürmeye çalışıyoruz.

M.Cengiz: ''Fırtınalı denizde kaptanlık belli olur. Taraftarımızı inan etmeye çağırıyorum. Hocamız transfer listesi verdi, çabaladık, inan edin çok uğraştık ama maliyetler ateş pahası. Bu şartlarda transfer yapsam ben ihanet etmiş olurdum. Varsın beceriksiz desinler, ama ihanet içinde olmayalım. ''

M.Cengiz: Hocamız camiamız için çok önemli 1 değerdir. Çok sevdiğim bir sözle bitirmek istiyorum. Geçme nağmert köprüsünden, ...., yani, yel kayadan toz alır. Biz inan edin ki kaya gibi durdukça sırtlanlara, aslan asla yem olmaz''

A.Albayrak: '' Zamiamız çok kritik bir dönemden gezçiyor. Taraftarımızı mutlu eçmek için elumuzden geleni yaptuk ama eşini ikna etsen menazerini, menazerini içna eçsen baldızı para istiyor. Bu zartlarda trançsfer yapmak için uğraştık. O fiatları görünce kan beynime zıçradu. Beyin kanaması geçireydum. Muğdat, Sinan evlatlarımız. Fati Terimm Hodzam halleder. Ay lav yu hodzam.

Hala hem oyuncu satıp almayalım hemde şampiyon olalım diyorsun.YOK ÖYLE BİR DÜNYA YOK.

Hic bir kosulda kesin oluruz diyemem , ama o oyuncular giderse de kesin olamayiz diyenle de iddiaya girerim

Eger oyle satislar olursa teklif edecegim zaten forumda bu net yargilara varanlara , bakalim ne kadar arkalarinda durabilecekler fikirlerinin

Arkadaşlar delirmemek istiyorum lakin aklıma geldikçe balataları yakiyorum.

Yav biz Marcao mudur Marcano mudur bı adam aldık. Bakın aldık. Resmi siteden açıkladık. Fakat aldığımız bakın aldığımız adamı bile daha getiremedik. Adam pazar gunu maça çıkacak eski takımıyla. Kulubumuzden aldıkları izin ile. Ondan sonra çapraz bağlarini kopartmazsa takıma katılacak. Sizin izininize sokayım emi.

Ve biz böyle adamların yöneticik yaptığı yerde transfer nöbeti tutuyoruz. Biz de az manyak değiliz ha...

hic düsünmeden red etmek ha

abdurrahim_albayraktan_itiraf_h75761_2fdde.gif

Arkadaşlar delirmemek istiyorum lakin aklıma geldikçe balataları yakiyorum.

Yav biz Marcao mudur Marcano mudur bı adam aldık. Bakın aldık. Resmi siteden açıkladık. Fakat aldığımız bakın aldığımız adamı bile daha getiremedik. Adam pazar gunu maça çıkacak eski takımıyla. Kulubumuzden aldıkları izin ile. Ondan sonra çapraz bağlarini kopartmazsa takıma katılacak. Sizin izininize sokayım emi.

Ve biz böyle adamların yöneticik yaptığı yerde transfer nöbeti tutuyoruz. Biz de az manyak değiliz ha...

Ustat hos bir durum degil ama adamlar icin de cok onemliymis mac . Sakin olalim

Biz de romaya satalim ozani , sezon sonuna kadar bizde kalsin diyen tonla uye var

Bu saatten sonra, herhangi forvet iyidir. en kotu Antalyadan Doukarayi alsinlar bari

31 OCAK 2019 ALTERNATİF SENARYO

M. Cengiz: ''İnan edin ben bile rüyamda gördüm, forvet transferini. Çok çalıştık almak için ama UEFA'dan gelen 1 mektupla bıçak gibi kestik çalışmaları. Galatasaray'ın 1 kuruşunu sokağa atacak durumda değiliz. Yanlış hesap Bağdat'dan döner demişler. Biz Bağdat'a gittik ve geri döndük. Forvetimiz yok deniyor ama ilk devrenin en çok gol atan takımlarından biriydik. Setilmınt Agrimint Regülasyonları demoklesin kılıcı gibi sallanırken transfer yaparak gemiyi yüzdürmeye çalışıyoruz.

M.Cengiz: ''Fırtınalı denizde kaptanlık belli olur. Taraftarımızı inan etmeye çağırıyorum. Hocamız transfer listesi verdi, çabaladık, inan edin çok uğraştık ama maliyetler ateş pahası. Bu şartlarda transfer yapsam ben ihanet etmiş olurdum. Varsın beceriksiz desinler, ama ihanet içinde olmayalım. ''

M.Cengiz: Hocamız camiamız için çok önemli 1 değerdir. Çok sevdiğim bir sözle bitirmek istiyorum. Geçme nağmert köprüsünden, ...., yani, yel kayadan toz alır. Biz inan edin ki kaya gibi durdukça sırtlanlara, aslan asla yem olmaz''

A.Albayrak: '' Zamiamız çok kritik bir dönemden gezçiyor. Taraftarımızı mutlu eçmek için elumuzden geleni yaptuk ama eşini ikna etsen menazerini, menazerini içna eçsen baldızı para istiyor. Bu zartlarda trançsfer yapmak için uğraştık. O fiatları görünce kan beynime zıçradu. Beyin kanaması geçireydum. Muğdat, Sinan evlatlarımız. Fati Terimm Hodzam halleder. Ay lav yu hodzam.

Transfer olmazsa giderler ama giderken bizi de yakarlar. olan 1 senemize olur.

Tabiki potansiyeli olan oyuncu vs ama bu zamana kadar gördüklerimden bir oyuncuya ederini veriyorlarken satılmalı.

3-4 ay top oynamış bir oyuncu için 11 milyon veriliyor ve biz bu parayı iyi değerlendireceksek, bence ozan satılmalı.

Böyle mallık görmedim adamlar forvet getirmeden kampı bitirdiler ya lan. Üstüne elindeki forvetten de oldular kötü de olsa. Şu saatten sonra getireceğin adamlardan ne hayır gelcek acaba. Hayır sövmeyeyim diyorum ama içimden dümdüz gidiyorum
Son günü bekliyorlar.Tek umudumuz son günde olurda, fiyatlar düşerse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt