Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.807
- 20.490
- 2.193
Adamı Donatello takip ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi gelir herhalde iyi iş yapacak topçular ya. Bu riski bu defa alamazlar bence.Hayla forvet yok![]()
Gecen sene devre arasi Ndiaye satıldı adam alinmadi yerine. Sezon soni Gomis satıldı adam alınmadı. Simdi de Gary satıldı ve ses seda yok. En guclu kadromuz gecen sezonun bası idi gün gectikce gucsuzlesiyor.Bu Apo gizli ajans olarak Basaksehire calismiyorsa ben bilmiyorum.. bu kadar beceriksizlik olamaz.. kasitli hamleler olmali.. baska aciklamasi olamaz zaten
Hele şükür kral çıplak görebilen biri. Millet daha uyanmadı. Kadronun içi boşaltılıyor, varolan kadroda para eden herkesi satıyolar, yerlerine mustafa cengizin alıpta para edecek bir topçu daha almadık. bunlar gittiğinde geriye enkaz kalacak yine.Su an ilk yaridan kötü kadromuz. Albayrak ve cengiz geldiklerinden beri kadroyu gucsuzlestirme cabasindalar.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi bakalım !!
Belki küpe alacak parası yok?balotelli 6 saat önce attığı hikayede kulağında ki küpe sonrasında çıkan Istanbulda haberlerinde gözüken küpe ?
her uzun boylu siyahi drogba,her kuzeyli elmanderDrogba ile alakası Yok yav herifin.
Çok uzun koşarken ayakları birbirine dolaşıyor
Aynı küpe mişBelki küpe alacak parası yok?
CEZA ALMAK LA ALMAMAK ARASINDA TEREDDÜT EDİYORUM ŞU ANDA NERDE LAN BU FORVET LİG BAŞLIYOR LİGGG!!!
evet sen paylaşmıştın tartışma olunca geride kaldı bulamadım kaç para isterler bilmem ama yetenekli olduğu kesin 10 numaramızda yokken iyi olur..Benim önerdiğim adam videosunu atmışsın sağolasın renktaş
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O dallamanın bize gelmesi imkansız ya. Gelecek olsa bile haberi çoktan çıkardı. Göz önünde olan bir topçu çünkü.Aynı küpe miş
Nöbete sovmek serbest hocam daha ceza alan görmedik bu zamana kadarCEZA ALMAK LA ALMAMAK ARASINDA TEREDDÜT EDİYORUM ŞU ANDA NERDE LAN BU FORVET LİG BAŞLIYOR LİGGG!!!