Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öldünüz mü gıkınız çıkmıyor bu akşam. ağlamayana forvet yok birlikte ağlayalım.

Ama yinede Balotelli olduğunu sanmıyorum böyle bir futbolcuyu sessiz sedasız getirme ihtimalleri çok az.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla Balotelli 'sini sessiz sedasız getirmelerini filan geçtim artık öyle bir haldeyim ki 2 ayağının üzerinde tek başına durabilen herhangi birisi kabulüm ...

Oysa ki ne güzel hayallerim vardı devre arasına girerken Afrikanın bağrından kopmuş, okuma yazması olmayan, ateşin icadından haberi olmayan çiğ etle beslenen. Sanki uruk-hai kabilesinin veliaht prensiymiş de kolundan tutup Florya 'ya getirmişiz gibi vahşi bir forvet hayal ediyordum

TT Arena 'nın koridorlarından maça çıkarken seyirci üzerinde sanki kükreyen bir Aslan görmüş gibi etki bırakacak bir forvet istiyordum

7ed6863ed2d7c5cf779269442f46a670.jpg

Bir de şimdiki halime bak sahada kendi başına ayakta durabilen birisi kabul diyorum ...

Marcao
Tetteh

gibi 21-22 yaş kuşağında isimlerden bir kadro kurup, başarılı da olabilirsek çok şey değişir yanlız.

Ozan (18)
Yunus (18)
Atalay (18)
Tetteh (21)
Marcao (22)

Scout edilen isimler de iyi çıkıp, gelişimine devam ederse gençler ile birlikte sürekli güçlenen bir takım ortaya çıkar. En iyi halinde almadığımız gençlerin zamanla gelişimi ile daha yüksek seviyeye çıkılıp, iyi paralar da kazanılır. Maaş bütçesi de ciddi düşer.

Ama risk de mevcut. Geçmişte bu kadar kararlı olmasa da korkak adımlar ile denendi ve çok da tutmadı.

aşağı yukarı 20 yıldır takip ediyorum Galatasaray i ve doğal olarak transfer dönemlerini.Bizim takimi özetleyen durum şu biriyle anlaşıyorlar sonra ondan daha iyi birkaç oyuncu ile temas kuruluyor bir sürü zaman kaybediliyor ve sonunda en başta anlaşılan oyuncuyla imzalanıyor bazen o da imzalamıyor zaman aşımından...

Fotoğraftaki bizzat Ali Yavuz evladımız ise hafiften endişelenirim. Kendisinden çok umutluyum ama bu yaşta bu denli ''Marjinal'' bir tarz benimsemiş olmasını hoş karşılamam doğrusu. Ülkemiz gerçekliğinde, tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki ''İş'' ine odaklanan birisi böyle saçmalıklara kafa yormaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt