Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma üye engeli koysunlar. Yazdıklarını gormeyelim üslubundan rahatsız olduklarımızun. Sürekli ceza veya kuralları hatırlatıyorsunuz ama foruma yenilikler getirseniz.
1547237035237.webp

Bu sene dikkat çeken bir sorun vardı defanstan oyun kuramıyordu Galatasaray. Fatih hoca oyunu ilerde oynamak istediği için istenen ve ilgilenilen stoperler çoğunlukla topu kullanmayı seven stoperler. Oyunu ilerde oynamak istersen defans oyuncuların topa dan dun vurduğunda topu kaybettiğin her an geriye gelmek zorundasındır. Bu hücum oyuncularının verimini düşürür. Büyük takımların stoperleri oyun kurabilmeli. Serdar'ın gönderilişindeki ''çalışma prensibime uymuyor'' söyleminde bunun da etkili olduğunu düşünüyorum. Serdar yan pası ve geri pası sık yapıyordu.

Şu Ankaragücü maçında puan kaybedersek Başakşehir deplasmanı kazanırsa puan farkı 8-9 oluyor havlu atıyoruz lige hala forvet yok.

Ajax 7.5 milyona almisti, oynadigi maclarda yeterli performans gostermedigi icin bu sezon fazla sure almadi, simdi de 10.5 milyona Sevilla'ya satmislar. Adamlar tutmayan oyuncuyu satarken bile kar elde ediyor.

Her geçen gün şampiyonluk şansımız azalıyor, Forvet uyum sağlar mı takıma alışır mı bunları düşünecek bir ortam bile yok daha kimseyle temasa bile geçmemiş olabilirler.

Foruma üye engeli koysunlar. Yazdıklarını gormeyelim üslubundan rahatsız olduklarımızun. Sürekli ceza veya kuralları hatırlatıyorsunuz ama foruma yenilikler getirseniz.

Var ama tam manasi ile etkili degil , birini engelleme iradesi gosterdigimizde o kisinin varligindan hic haberdar olmamamiz lazim , alinti yapildiginda goruyoruz , surekli "engelli metni goster" yaziyor filan

O kisi yok hale gelirse bloke sistemi ise yarar , aslinda yariyor da tam degil

Bu yapilirken kural disi sozlere gereken cezalar verilse zaten bunun bedeli oldugunu gorenler 1 yapar 2 yapar 3 unde forumdan uzak kalmak istemez kendine dikkat eder ..

Benimle örnek verdin. Mod lar kural hatirlatmasin yapacaklarını yapsın ozaman. Var sistemi gibi küfür etmiş sayilirmi, hakaretten mi yoksa eleştiri dozu gibi olayı bassinlar. Ayrıca bak varmıs arkadaşlar. Üslubu sevmediginiz varsa basın gitsin. Karşılıklı tartışma,ağır eleştiri başka. Kisilere küfür vs başka. Bence.

Orda takip et var sen oraya tıkla Berkay. Transfer haberi varsa yurt dışı kaynaklı anında yapistiririm buraya. Zaman değerli?

Forumdaki sıkıntılardan bahsediyorum lakayıtlık terbiyesizlik saygısızlık ne ararsan var diğer forumlara girin bakın anında banlıyolar adamı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ustat tamam da bize neden tepki gosteriyorsun ki ? Biz de iyi niyetle sorunu ilettik diger arkadasla , ne yapalim yani bizim elimizde bir konsol yok ki ceza verelim konudan atalim

Elestirini anlayamadim , bunun sorumlusu biz degiliz yani , keske cozulse

Ustat tamam da bize neden tepki gosteriyorsun ki ? Biz de iyi niyetle sorunu ilettik diger arkadasla , ne yapalim yani bizim elimizde bir konsol yok ki ceza verelim konudan atalim

Foruma demir yumruk gerekiyor
Keramettin, danyel, Emrah adminler yasli ve artik yorgun adamlar,

ub.msji

Ben size serzenişte bulunmadım ki siz neden üstünüze aldınız arkadaşa haklı olduğu konusunda destek amaçlı yazdım sadece

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu forum antudan hallice olmuş eskiden hiçkimse böyle ağzı bozukluk yapamazdı bildiğin çöplüğe dönmüş forum mod arkadaşlar Abdurrahim Albayraka bir ana avrat sövmedikleri kalıyor pardonda bu biraz fazla gevşeklik değil mi

Ağzı bozukluktan yakınan kişinin forumdaki ilk mesajı Fatih Terim'i komisyonculukla suçluyorsa kusura bakma da yazdığın bu tür mesajları ciddiye alamayacağım. Sonraki mesajlarında o mesajın geyik falan olduğunu ya da kuş avı falan olduğunu yazdıysan bilemeyeceğim hepsini takip etmedim ama keşke sen de böyle bir suçlama yapacağına direk küfretseydin daha hafif olurdu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt