Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
Foruma üye engeli koysunlar. Yazdıklarını gormeyelim üslubundan rahatsız olduklarımızun. Sürekli ceza veya kuralları hatırlatıyorsunuz ama foruma yenilikler getirseniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma üye engeli koysunlar. Yazdıklarını gormeyelim üslubundan rahatsız olduklarımızun. Sürekli ceza veya kuralları hatırlatıyorsunuz ama foruma yenilikler getirseniz.
Avatar post uyumuGelmedi mi hala

Çok söyledik ama forum aynı düzen devam ediyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasil yani ?
Benimle örnek verdin. Mod lar kural hatirlatmasin yapacaklarını yapsın ozaman. Var sistemi gibi küfür etmiş sayilirmi, hakaretten mi yoksa eleştiri dozu gibi olayı bassinlar. Ayrıca bak varmıs arkadaşlar. Üslubu sevmediginiz varsa basın gitsin. Karşılıklı tartışma,ağır eleştiri başka. Kisilere küfür vs başka. Bence.
Forumdaki sıkıntılardan bahsediyorum lakayıtlık terbiyesizlik saygısızlık ne ararsan var diğer forumlara girin bakın anında banlıyolar adamı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda arabistana
Fernando psg ye
Ozan da italyaya giderse
Garry nin de satisiyla muazzam bir girdi olur
Foruma demir yumruk gerekiyorUstat tamam da bize neden tepki gosteriyorsun ki ? Biz de iyi niyetle sorunu ilettik diger arkadasla , ne yapalim yani bizim elimizde bir konsol yok ki ceza verelim konudan atalim
Elestirini anlayamadim , bunun sorumlusu biz degiliz yani , keske cozulse
Ustat tamam da bize neden tepki gosteriyorsun ki ? Biz de iyi niyetle sorunu ilettik diger arkadasla , ne yapalim yani bizim elimizde bir konsol yok ki ceza verelim konudan atalim
Elestirini anlayamadim , bunun sorumlusu biz degiliz yani , keske cozulse
Bu forum antudan hallice olmuş eskiden hiçkimse böyle ağzı bozukluk yapamazdı bildiğin çöplüğe dönmüş forum mod arkadaşlar Abdurrahim Albayraka bir ana avrat sövmedikleri kalıyor pardonda bu biraz fazla gevşeklik değil mi
Foruma demir yumruk gerekiyor
Keramettin, danyel, Emrah adminler yasli ve artik yorgun adamlar,
ub.msji