Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry 7.2 + 0.6 yazdan kalan
Serdar + Maicon 9
Belhanda giderse 8-10

Yaklaşık 25 milyon civarı bütçe oluşur

Marcao 3.5 deniliyor okey
1 lider stoper miranda 4 milyon
Zurkowski 5 milyon
Trezege Takas Sinan yada Eren + 3 milyon yada Robert Skov 6-7 milyon
Alan free
Tetteh 5 milyon

Çok iyi olurdu keşke böyle bi değişim yapsak

Belhanda ya göre az bile adamın bir kariyeri var city nin vazgeçilmez adamı olmuş kaç sene. Élano da öyle rakamlara gelmişti sanırım.

belhanda tam anlamıyla fiyasko transfer olduğu için kıyas göstermiyorum hiçbir şekilde
Fernando 40 maçın 15inde sakat 10unda vasat ve altı 5inde sarı kart cezalısı geri kalan maçlarda eh iştelik bir perfomans gösterdi
maliyetinin çeyreğini yansıtmadı sahaya belhandadan sonra en fiyasko transferimiz

Garry 7.2 + 0.6 yazdan kalan
Serdar + Maicon 9
Belhanda giderse 8-10

Yaklaşık 25 milyon civarı bütçe oluşur

Marcao 3.5 deniliyor okey
1 lider stoper miranda 4 milyon
Zurkowski 5 milyon
Trezege Takas Sinan yada Eren + 3 milyon yada Robert Skov 6-7 milyon
Alan free
Tetteh 5 milyon

Çok iyi olurdu keşke böyle bi değişim yapsak

bu dediklerinin yarısı gerçekleşse cocugunu kesecek adamlar tanıyorum
zor hocam cok zor

Bu transfer dönemi muhabirler tam leş , rodop , ali naci , evren göz dışında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhanda tam anlamıyla fiyasko transfer olduğu için kıyas göstermiyorum hiçbir şekilde
Fernando 40 maçın 15inde sakat 10unda vasat ve altı 5inde sarı kart cezalısı geri kalan maçlarda eh iştelik bir perfomans gösterdi
maliyetinin çeyreğini yansıtmadı sahaya belhandadan sonra en fiyasko transferimiz
Fernando Alırken mantıklı bir transferdi ben onu demek istedim sadece.
Emre akbaba da öyle oldu biraz kontratı bitecek adama para verdik forvetsiz kaldık bir faydasını göremedik dahada göremek bir bu sezon.
Takımda bir tane adam gibi adam topçu yok ben ona üzülüyorum etrafında kadro kurabilecegimiz.

Bizim mariona sorsun alan gelecenmi diye. Alan da ekli, gerçi bı tanede Galatasaray li arkadaş ekli

Dönen muhabbetlere bakılırsa bu Alan bize pahalıya patlayacak gibi görünüyor.

Maicon+Serdar 9m imkansız ya, maks 4 gelir ikisinden, iyi yönetemedik

Yonetim yine modeste'de oldugu gibi alan'a takılıp kalmasa bari, olmuyorsa zorlamaya gerek yok boşa zaman kaybediyoruz

Neyse iyi geceler. Alan yarın kap düşer. Hafta sonu burda olur

Belhanda+Maicon+Serdar dan 15 alırsak öpüp başımıza koyalım.

Belhanda 8m -1 kiev 7M kasada
Maicon 3m euro
Merdar 3m euro

12-13m euro yapar iyi para

Sparta Pragin sahibi milyarder degilmi? Oyuncusunu ucuza birakmayi istememesi normal.

Bizde belki gecerli degil, ama diger ülkelerde adamlar kisin oyuncusunu anca süper, normalde ödenmeyecek fiyata anca birakiyor.

Tettehnin yazin degeri onlar icin 4 milyonsa, adamlar kisin rahat 8 ister ve 6-7 den asya inmezler.

Adnan Sezgin Bony için 3 milyon euro ya anlaşmıştık ama biz Romanya gol kralı Stancu yu tercih ettik demişti

Hem şu cevaba, hem de altındaki ‘’helal olsun’’ nidalarına yazık. Bu kadar seviyesiz birisi olduğunu düşünmemiştim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt