GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 191

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,7K
Okunma
593,3K
Sayfa
191/484
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
indir.webp

Ingiliz bir site buldum yillar öncesinin formalarini satiyorlar bizim eski formalar da varmis. Hep 96-00 arasi zamandan formalara sahip olmak istemisimdir, sahsi ilk formam 2002 formasiydi.

98/99 formasi 59,99 Pound. Bu fiyatin üstüne ek olarak %20 indirim gelecek bir de acaba iki tane forma alsam mi diyorum bizim eskilerden. Merak eden bir göz gezdirebilir.

Original Vintage Retro Galatasaray Football Shirts and Kit - 1970s to present - Classic Retro Vintage Football Shirts

Guvenilir bir site ama kargosu falan pahali

Ingiliz bir site buldum yillar öncesinin formalarini satiyorlar bizim eski formalar da varmis. Hep 96-00 arasi zamandan formalara sahip olmak istemisimdir, sahsi ilk formam 2002 formasiydi.

98/99 formasi 59,99 Pound. Bu fiyatin üstüne ek olarak %20 indirim gelecek bir de acaba iki tane forma alsam mi diyorum bizim eskilerden. Merak eden bir göz gezdirebilir.

Original Vintage Retro Galatasaray Football Shirts and Kit - 1970s to present - Classic Retro Vintage Football Shirts

1547252545580.webp

alan carvalho ismini ilk duyduğum kaynağım( ki kendisi geldi. şerefsiz takımı yüzünden gecikiyor transfer.. ) MARIO BOLETELLİ HAYIRLI OLSUN DEDİ. BAŞKA YERDEN TEYİD EDEMEDİM. GERÇEKLEŞMEZSE BANA KÜFÜR ETMEYİN. BENDE SİZİN GİBİ HEYECANLANDIM PAYLAŞIYORUM. YARINA NETLEŞİR. OLMAZSA 1-2 GÜN BEKLEYİP CEZAYI VERİN. NE YAPALIM CİM BOM İÇİN YATACAĞIZ... DEDİ,Ğ,M GİBİ YÜZDE YÜZ DEĞİL TEK KAYNAKTAN GELDİ BİLGİ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt