Nevzat Eroglu
Sarı Üye
- 16 Mayıs 2015
- 433
- 74
- 488
alan iyiydi aslinca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Golu kim hazirlayacak
Tam aykut k. Modeli istedigin
Kanser oluruz
Yalniz bu Lovera'nin FM profili asiri iyi, enteresan
Adına yapılan videoda bile başarısız hareketleri başarılı hareketlerine oranla daha fazla. Niye istiyoruz acaba bu herifi?
Genç oyuncu sevdalısı çünkü burdakiler. Yedek forvetten öteye geçmemeli. Kendini kanıtlamış ve hala top oynamak isteyen biri gelmeli takıma.
Yok yahu, buradakilerin çoğu Tetteh'i isterken tutmazsa eğer kötü oynarsa iki maç sonra yönetime ve Ft'ye sövecek tipler, ciddiye almaBuradaki yorumlara bakıyorum inanılır gibi değil..
Hayır bu tarz trabsferler alınıp denenebilir..Bunda sıkıntı yok.Ama şu zamanda olmamalı..Tabiki üst düzey forvet alıp tetteh alternatif olacaksa kabulümdür..
Beklentileri nedir anlamıyorum ki..
Kimse 3,4 milyona kaliteli oyumcusunu vermez..
Scout transferiymiş,gençmiş,yaşlıymış,pahalıymış bunların hepsi boş..
rakibin 6 puan gerisindeyken ve inanılmaz kötü oyun oynarken bize bu durumda çok net adamlar lazım.
Mantıklı,doğru hemleler lazım.bu gençde olur yaşlıda olur..
Bırakin kalıplaşmış yok scout tranaferiymiş yok yaşlıymış gibi cümleleri..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre A. yerine Ndiaye olursa evet.Muslera
Linnes
Mercao
Ozan
Yuto
Fegh
Emre A
B10
Fernando
Batshuai
Alan
A ne dersiniz? Orta saha o yuku kaldirabilirmi?
Turgay Demir benim icin bjkli igrencliginin vucut bulmus halidir
Muslera
Linnes Ozan Mangala Yuto
Badu Fernando
Feg belhanda onye
Alan
Bu kadro İş yapar.Alan burak yılmazın tekniği tarzı bir forvet.Defans arkasına güzel sarkıyor.Top saklamasıda necati gibi.Tekte oynar çiftte.
Dün bu forumda Fatih terim'in komisyon yiyip yemediğine dair bir tartışma vardı gayette mantıklı bir tartışmaydı ki biliyorsunuz terimin bu işlerde özellikle yararsız çöp transferlerde daha önce vukuatlı olduğunu...Ben mancini dönemi devre arasında yapılan tranferlerde yolsuzluk olduğunu yazmıştım o gün yine bazı yalakalar türlü hakaretler etmişti şimdide aynı durum söz konusu gelelim f.t komisyon yiyiormu meselesine
Fatih Terim tabiri caizse komisyonun dibini sıyırıyor nedenide AHMET BULUTLA ortak olan damadıdır şimdi soru bir MARCAO'nun türkiyedeki hakkı kimdedir
Soru 2 Emre Taşdemir'i kim önermiştir
Soru 3 Adı geçen semih kayayı kim önermiştir
Soru 4 Serdar Aziz neden gönderilmek istenmektedir
Soru 5 Adı geçen transferlerin Volkan bahçekapılının şirketi ile ilgisi varmıdır
Bu soruların cevabını bulursak galatasarayın acıklı durumu ortaya çıkacaktır
Bu konu altında huzuru bozanlara iyi şeyler olmayacak demedi demeyin.