Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adına yapılan videoda bile başarısız hareketleri başarılı hareketlerine oranla daha fazla. Niye istiyoruz acaba bu herifi?

Adına yapılan videoda bile başarısız hareketleri başarılı hareketlerine oranla daha fazla. Niye istiyoruz acaba bu herifi?

Genç oyuncu sevdalısı çünkü burdakiler. Yedek forvetten öteye geçmemeli. Kendini kanıtlamış ve hala top oynamak isteyen biri gelmeli takıma.

Moratayı atleticoya yazıyolar , kalinici alabilsek süper olur opsiyonlu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genç oyuncu sevdalısı çünkü burdakiler. Yedek forvetten öteye geçmemeli. Kendini kanıtlamış ve hala top oynamak isteyen biri gelmeli takıma.

Buradaki yorumlara bakıyorum inanılır gibi değil..
Hayır bu tarz trabsferler alınıp denenebilir..Bunda sıkıntı yok.Ama şu zamanda olmamalı..Tabiki üst düzey forvet alıp tetteh alternatif olacaksa kabulümdür..

Beklentileri nedir anlamıyorum ki..
Kimse 3,4 milyona kaliteli oyumcusunu vermez..

Scout transferiymiş,gençmiş,yaşlıymış,pahalıymış bunların hepsi boş..

rakibin 6 puan gerisindeyken ve inanılmaz kötü oyun oynarken bize bu durumda çok net adamlar lazım.
Mantıklı,doğru hemleler lazım.bu gençde olur yaşlıda olur..

Bırakin kalıplaşmış yok scout tranaferiymiş yok yaşlıymış gibi cümleleri..

Buradaki yorumlara bakıyorum inanılır gibi değil..
Hayır bu tarz trabsferler alınıp denenebilir..Bunda sıkıntı yok.Ama şu zamanda olmamalı..Tabiki üst düzey forvet alıp tetteh alternatif olacaksa kabulümdür..

Beklentileri nedir anlamıyorum ki..
Kimse 3,4 milyona kaliteli oyumcusunu vermez..

Scout transferiymiş,gençmiş,yaşlıymış,pahalıymış bunların hepsi boş..

rakibin 6 puan gerisindeyken ve inanılmaz kötü oyun oynarken bize bu durumda çok net adamlar lazım.
Mantıklı,doğru hemleler lazım.bu gençde olur yaşlıda olur..

Bırakin kalıplaşmış yok scout tranaferiymiş yok yaşlıymış gibi cümleleri..

Yok yahu, buradakilerin çoğu Tetteh'i isterken tutmazsa eğer kötü oynarsa iki maç sonra yönetime ve Ft'ye sövecek tipler, ciddiye alma :asd:

Muslera

Linnes
Mercao
Ozan
Yuto

Fegh
Emre A
B10
Fernando

Batshuai
Alan

A ne dersiniz? Orta saha o yuku kaldirabilirmi?

Galatasaray, Sparta Prag forması giyen 21 yaşındaki Ganalı forvet Benjamin Tetteh ile ilgileniyor. (TRT Spor) Parçala Aslanım on Twitter

Bu tarz oyunculara yönelmemiz güzel.
Umarım gerçekten ilgimiz vardır ve alabiliriz.
Alan gibi senelik 4 milyon euro isteyen ve net forvet olmayan 30 yaş oyunculardan uzak durmamiz gerekiyor.
Aksi halde batmaya devam edeceğiz.

Muslera

Linnes Ozan Mangala Yuto

Badu Fernando

Feg belhanda onye

Alan

Bu kadro İş yapar.Alan burak yılmazın tekniği tarzı bir forvet.Defans arkasına güzel sarkıyor.Top saklamasıda necati gibi.Tekte oynar çiftte.

Yok ya Alan hedef santrafor olamaz. Bizim kasaplar o fizigi ile onu çiğ çiğ yerler. Çin liginde temassız stoperlere benzemez bizim kasaplar.

Dün bu forumda Fatih terim'in komisyon yiyip yemediğine dair bir tartışma vardı gayette mantıklı bir tartışmaydı ki biliyorsunuz terimin bu işlerde özellikle yararsız çöp transferlerde daha önce vukuatlı olduğunu...Ben mancini dönemi devre arasında yapılan tranferlerde yolsuzluk olduğunu yazmıştım o gün yine bazı yalakalar türlü hakaretler etmişti şimdide aynı durum söz konusu gelelim f.t komisyon yiyiormu meselesine

Fatih Terim tabiri caizse komisyonun dibini sıyırıyor nedenide AHMET BULUTLA ortak olan damadıdır şimdi soru bir MARCAO'nun türkiyedeki hakkı kimdedir
Soru 2 Emre Taşdemir'i kim önermiştir

Soru 3 Adı geçen semih kayayı kim önermiştir

Soru 4 Serdar Aziz neden gönderilmek istenmektedir

Soru 5 Adı geçen transferlerin Volkan bahçekapılının şirketi ile ilgisi varmıdır

Bu soruların cevabını bulursak galatasarayın acıklı durumu ortaya çıkacaktır

Dün bu forumda Fatih terim'in komisyon yiyip yemediğine dair bir tartışma vardı gayette mantıklı bir tartışmaydı ki biliyorsunuz terimin bu işlerde özellikle yararsız çöp transferlerde daha önce vukuatlı olduğunu...Ben mancini dönemi devre arasında yapılan tranferlerde yolsuzluk olduğunu yazmıştım o gün yine bazı yalakalar türlü hakaretler etmişti şimdide aynı durum söz konusu gelelim f.t komisyon yiyiormu meselesine

Fatih Terim tabiri caizse komisyonun dibini sıyırıyor nedenide AHMET BULUTLA ortak olan damadıdır şimdi soru bir MARCAO'nun türkiyedeki hakkı kimdedir
Soru 2 Emre Taşdemir'i kim önermiştir

Soru 3 Adı geçen semih kayayı kim önermiştir

Soru 4 Serdar Aziz neden gönderilmek istenmektedir

Soru 5 Adı geçen transferlerin Volkan bahçekapılının şirketi ile ilgisi varmıdır

Bu soruların cevabını bulursak galatasarayın acıklı durumu ortaya çıkacaktır

2.mesaj için fazla sert bir giriş olmuş :)

Bu konu altında huzuru bozanlara iyi şeyler olmayacak demedi demeyin.
Batman-The-Dark-Knight-Why-So-Serious-Joker-_1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt