Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@Ercan Kinay aman allahim Tetteh+ Alan dualarimiz kabul oluyor galiba

Onye Fegh Alan
Tetteh
Ben diyim

Fegh Belhanda Alan
Tetteh
Sen de
:love:

.
866.webp

Alpay Asma' Alıntı:
31 Ocak

Albayrak:

Sinan'ımız var, Muğdat'ımız var, Onyeçurumuz var. Hepsi evlatlarımız. Transfer pazçarı tam cadı kazanı olmuş. Gideysun önceden konuşaysun, hadci deciğinde fiyatlar 2 katına çıkmış. Biz bunları yapamayız.

Fatiii Terim hocamız inşanna halledecek. Ay lav yu hocam.

M. Cengiz:

İnan edin uykusuz geceler geçirdik. Nasıl yaparız, kimi alabiliriz diye. Ama kime gitsek ateş pahası. Devre arası kimse iyi oyuncusunu satmak istemiyor. Konuştuk, anlaşmak için çabaladık yine de, baktık çürük meyve alacağımıza meyve almayalım daha iyi dedik. Hocamız camiamız için çok önemli 1 değerdir. Faynenşıl Feyır Pıley setilmınt agresyonlarını ihlal edip başka camiaların yaptığı gibi risk alamazdık.

Geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni, yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni..... Eee, yani, biz tilki gölgesinde yatan 1 aslan olmayı tercih edemezdik. Aslan şartlar ne olursa olsun savaşır. Herkesi takımımıza inan etmeye davet ediyorum.

Alpay'ın şaheserine doğru gidiyor bu iş. :asd:

Muthis

engin gibi yada melo gibi kafadan kırık ve yetenekli tek 1 tane adam bulsak şampiyonuz hem sahada hem saha dışında

Haraslin tehteh svanberg
Yaz bu reçeteyi izle tedaviyi

Galatasaray Düşmanlarının .........

Polonyali arkadaşıma Haraslin'i sordum. Cevabi: Guiza bile daha cok iş yapar..

Oglan bizim ligi benden daha iyi takip ediyormus namussuz.. Bundesliga, EPL, Ligue 1 dururken bizim ligide takip etmesi ayri enteresan.

ortasaha çok klas değil belki ama adam yer,tempoyla boğar rakip elini kolunu sallayarak geçemez,ileride alan ve feghouli akıllı ve teknik oyuncular olarak hem atıp hem attırırlarsa neyse hayalime burda son veriyim...
lineup.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt