Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Marcao yu bulduklari gibi bi tane forvet 6 ayda nasil bulamiyorlar? Dalga mı geciyolar? Tamam anladik iyi adam pesindesiniz.. ulan ne olur ne olmaz diye 1 tane adam bulunmaz mı? Demba Ba ise Demba Ba.. getir de adam alışsın. Sonra kos kimin pesinden kosuyosan

kapa bildirdigimiz adam bile 1 hafta oldu gelemedi ya kardesim madem bildirdigin gun ucaga binmedi niye aciklama yapiyorsun o halde

Bu Marcao yu bulduklari gibi bi tane forvet 6 ayda nasil bulamiyorlar? Dalga mı geciyolar? Tamam anladik iyi adam pesindesiniz.. ulan ne olur ne olmaz diye 1 tane adam bulunmaz mı? Demba Ba ise Demba Ba.. getir de adam alışsın. Sonra kos kimin pesinden kosuyosan
Aman bulmasinlar renkdas marcao kazigi haşırt diye 3.5 milyon girdi zaten bi de forvet kazigi girmesin.

Beyler bayanlar şunu iyi bilinki klupde yönetim bay terimden korkusuna tuvalete bile gidemiyor dolayısı ile bay terimi kurtarmak için yönetime sarmanız boş işdir ,bu boş yönetimle hiç bir yere gidemeyeceģimiz gibi artık futbol antikası olmuş bay terimlede tamamen batacağız.

Bu yonetimin yaptığını onaylar anlamında soylemiyorum , istense Demba Ba çoktan biterdi ve su an kampta olurdu. Bence yonetim daha kaliteli, genç oyuncular peşindedir. (tamamen hissiyat) Demba Ba gelse forumun çok buyuk bir kısmı tatmin olmaz.

Fatih Terimin yerinde olsam bu yeni gelen herifi Markaomudir nedir onu Ankaragücü macinda forvete koyarim.

Ama tabi bu yöneticilerde bunu anlayip utanacak yüz nerede?

Heriflerde utanma duygusu olsa hocanin karsisina çikip yüzüne bakamazlardi, özellikle de bu Apo denilen soytari.

Linnes olayının kaynağı nedir?

Şakasına kafamı buluyorsunuz yoksa ciddi bir yanı var mı, Linnes'in gitmesi nedir adamın takıma katkısı her türlü fazlayken yerine kimi alacaksın. Aldığı paradan tut karakterine kadar harika bir adam.

Fatih Terimin yerinde olsam bu yeni gelen herifi Markaomudir nedir onu Ankaragücü macinda forvete koyarim.

Ama tabi bu yöneticilerde bunu anlayip utanacak yüz nerede? Donk u koydu utansınlar diye adamlar çok şükür dedi ?

Heriflerde utanma duygusu olsa hocanin karsisina çikip yüzüne bakamazlardi, özellikle de bu Apo denilen soytari.

Ama tabi bu yöneticilerde bunu anlayip utanacak yüz nerede?

Yönetimin beceriksiz olduğu doğrudur lakin ipler tamamen bay terimin elindedir dolayısı ile bay terim en sorumlu kişidir.

Bu yonetimin yaptığını onaylar anlamında soylemiyorum , istense Demba Ba çoktan biterdi ve su an kampta olurdu. Bence yonetim daha kaliteli, genç oyuncular peşindedir. (tamamen hissiyat) Demba Ba gelse forumun çok buyuk bir kısmı tatmin olmaz.
Transfer sezonu acilmadan arastirmani yapip oyle teklif götürürsün transfer yapmak icin transfer sezonunu beklemeye gerek yok hani 6ay onceden anlasilmisti laz Abdürrahim

Oyuncu doldurmak konusunda kulüp çok istikrarsız. Erenin yerini bile dogru duzgun dolduramazlarsa sasirmam valla. Inş Alan gelir ve katkı sağlar yoksa Basaksehirin şampiyonluğu şimdiden hayırsız olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt