- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Kim yazdi bu bullshit’i
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunaldım abi bunaldım. Daral geldi.Yemin ediyorum bıktım.
Aman bulmasinlar renkdas marcao kazigi haşırt diye 3.5 milyon girdi zaten bi de forvet kazigi girmesin.Bu Marcao yu bulduklari gibi bi tane forvet 6 ayda nasil bulamiyorlar? Dalga mı geciyolar? Tamam anladik iyi adam pesindesiniz.. ulan ne olur ne olmaz diye 1 tane adam bulunmaz mı? Demba Ba ise Demba Ba.. getir de adam alışsın. Sonra kos kimin pesinden kosuyosan
Bu Marcao yu bulduklari gibi bi tane forvet 6 ayda nasil bulamiyorlar? Dalga mı geciyolar? Tamam anladik iyi adam pesindesiniz.. ulan ne olur ne olmaz diye 1 tane adam bulunmaz mı? Demba Ba ise Demba Ba.. getir de adam alışsın. Sonra kos kimin pesinden kosuyosan
Fatih Terimin yerinde olsam bu yeni gelen herifi Markaomudir nedir onu Ankaragücü macinda forvete koyarim.
Ama tabi bu yöneticilerde bunu anlayip utanacak yüz nerede? Donk u koydu utansınlar diye adamlar çok şükür dedi ?
Heriflerde utanma duygusu olsa hocanin karsisina çikip yüzüne bakamazlardi, özellikle de bu Apo denilen soytari.
Fatih Terimin yerinde olsam bu yeni gelen herifi Markaomudir nedir onu Ankaragücü macinda forvete koyarim.
Ama tabi bu yöneticilerde bunu anlayip utanacak yüz nerede?
Heriflerde utanma duygusu olsa hocanin karsisina çikip yüzüne bakamazlardi, özellikle de bu Apo denilen soytari.
Baskanin adam olsaydi da kacmasaydi.Çöp transfer >>>> Hic transfer
Unal Baskanim en azindan bizleri heyecanlandiriyordu. Ahhh baskanim ahhh bizi kimlerin eline birakip da gittin.
Transfer sezonu acilmadan arastirmani yapip oyle teklif götürürsün transfer yapmak icin transfer sezonunu beklemeye gerek yok hani 6ay onceden anlasilmisti laz AbdürrahimBu yonetimin yaptığını onaylar anlamında soylemiyorum , istense Demba Ba çoktan biterdi ve su an kampta olurdu. Bence yonetim daha kaliteli, genç oyuncular peşindedir. (tamamen hissiyat) Demba Ba gelse forumun çok buyuk bir kısmı tatmin olmaz.