Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bipspor haber girdiğine göre görüşmeler var demekki bakalım alabilecek miyiz...iyi mi bu adam bu kadar

Alan bedava gelir diye bonservis gömmemiz normal zaten

Zaten adamların vermeye gönlü yoksa bu mantıklı değil o parayı almayı garanti etmeden sana öyle kiralık vermez. Bu parayı taahhüt ediyorsak iyi bir satışımız var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sezon sonuna kimi satacağız ki devre arası sattığın sezon sonuna yansımıyor ffp'de opsiyonlu kiralıkta da satın almayı sezon sonu yapacağımız için o da gelecek sezonki bütçeden düşer

Zorunlu olmayan opsiyon var mı ? Yoksa niye kullandığı adamı sezon sonu geri gelme ihtimali bırakıp kiralık versin sana ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
her kiralamada zorunlu opsiyon olmaz zaten.
mesela onyekuruda var mı zorunlu opsiyon? veya tinerciler yıllardır yapıyor hangi kiraladaıklarında zorunlu opsiyon vardı?
opsiyon olur öncelik opsiyonu ama zorunlu olmaz.
zorunlu oluyorsa zaten bil ki sen anlaşmışsındır satın alma konusunda.

iyi yoldayız bu bariz belli,potansiyelli oyunculara salça oluyoruz...Mustafa Denizli denemişti bunu devre arası Donk ve Linnes alınmıştı

Sparta Prag acaba o kadar parayı hiç bir arada görmüşlermi. Deyyuslar. Bu arada ben baya beğendim bu Benjamin kardeşimizi. Teknik ve hız olarak şu Torino’dan,Rennes’e transfer olan elemana benziyor. İsmini şu anda hatırlayamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt