Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahaha Babel kiralık gitmiş fulham a

Galatasaray Düşmanlarının .........

Kuş kudurtucu

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih Kaya gelirse sizce bu transferi kim yaptırmışdır,sorumlu kim olacakdır ?? şimdiden yönetim yaptırdı saçmalığına girmemek için yüreği yeten cevap versin..

Ya siz Çin'de Brezilya'da saat kaç biliyor musunuz ? Çin Brezilya Türkiye hepsinde aynı anda saat 12'yi vurduğunda Cengiz Bey bombayı patlatacaktır süphesiz . Saatin 12 olmasını bekliyoruz .

Kank finaller vardı, ara verdim. Haftaya devam arge çalışmaları. Belhanda giderse; genç mi tecrübeli mi almalı? Hangi kıtadan almalı? Aklında isim var mı?

Belhanda giderse yerine 10 numara istemem. Box 1 eleman işimizi görecektir. sağlam olsun. Ndiaye ile beraber içinden geçerler.

Fernando kalmalı ama. o adamdaki oyun zekasını çok ararız

Hissiyatim iyi bu sefer, iyi seyler olacak. Nice Lincoln, Elano, Sneijder, Drogba nöbetleri tuttuk burda. Eskiden sanki daha eglenceli geciyordu, simdi bu Twitter'de follower sevdasi sicti nöbetlerin icine.

Sagol reis. Ben isvecte Makine Muhendisi olarak calisiyorum, automotive sektöründe. Türkce yazmam biraz zayif ama umarim anlasiliyordur. Kusura bakmayin. Gurbetteyiz ama Turkiye herzaman kalbimizde

bay muameleci hoş geldiniz safa geldiniz efendim,kuzeyin soğuk ve güzel topraklarına ve bilhassa güzel hatunlarına selamlar saygılar efendim..

Hissiyatim iyi bu sefer, iyi seyler olacak. Nice Lincoln, Elano, Sneijder, Drogba nöbetleri tuttuk burda. Eskiden sanki daha eglenceli geciyordu, simdi bu Twitter'de follower sevdasi sicti nöbetlerin icine.
Renktaş sana facebook ta baktım şimdi göteburg luymuşsun memleketin güzelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt