Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7-8 milyon euro idealdir , fazlasi ekstra olur . Biz zaten 9-10 a aldik , 2 sene yaslandi , ederi budur

bu marcao denen kazmayı kim almaya karar verdi bu açıklanmalı.
bu adamı izleyip de yığınla para vererek transfer etmek için art niyetli olmak gerekir. göz göre göre yeni bir dany alıyoruz, daha kötüsü hatta.
zeka özürlü penaltı kullanmadan önce yerinde zıpladı, 7 yaşındaki çocuklar mahalle maçlarında yapar o hareketi.

Son düzenleme:
2 forvet, 2 orta saha, 1 stoper, 1 kanat

yhh

7-8 milyon euro idealdir , fazlasi ekstra olur . Biz zaten 9-10 a aldik , 2 sene yaslandi , ederi budur

Al İttihad peki daha önce ptt de oynamış 28 yaşındaki Prijovic'e neden 10 milyon euro verdi ?

Biz 28 yaşındaki Rodrigues'i aynı takıma 10 milyon dolara satmayı nasıl becerdik ?

Belhanda'yi sevmesem de gitmesinden yeri dolmayacagi icin korkarim..insallah alternatifi dusunulmustur, inanmasi zor olsa da.

Umarim yine son dakika zorlama transferlere kalmayiz. Kaldik mi yoksa?

Misafirleri uğurladık geldik... Açtık laptopu bekliyoruz Santaforu

You-know-that-when-you-come-home-and-see-this-shit-you-need-to-buy-chairs.webp

Renato Augusto ve Alan gelsin.

Belhanda icin de 10 milyon euro versinler ben fitim.

Al İttihad peki daha önce ptt de oynamış 28 yaşındaki Prijovic'e neden 10 milyon euro verdi ?

Biz 28 yaşındaki Rodrigues'i aynı takıma 10 milyon dolara satmayı nasıl becerdik ?

Ekstra . Su sekilde dusundum , biz 2 yas gencken 9 a almis olmamizi kazik olarak dusunuyorsak demek ki degerinin daha az oldugu fikrindeyiz

Aradan gecen de 2 sene var . Neden 7-8 milyon euro kotu olsun ki

Feghouli_R.Agusto_Haraslin
___________Tetteh

:)

Negredo yerine Llorente daha iyi. Hic olmazsa EPLde idman yapiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt