Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
instagram olayı yalan resmi hesaba baktım takip etmiyor

Belhanda'yı satmalarında sıkıntı yok satmaları da iyi oldu. Burada önemli olan biz niye iyi paralara oyuncu satamıyoruz?

Giden oyuncuların yeri dolarsa ilk maçtan sonra herkes unutur ve susar. Ama sen eksikleri halletmeden sezona başlarsan inanın Belhanda niye sattı bunlar diyenler çıkar.

Haraslin, Alan, Tetteh vb. genç yetenekli oyuncuları alabilirseler çok başaralı bir operasyon olmuş olur. Ama bu yönetimden umudum hiç yok maalesef.

Birtek benim mi gözüme çarpıyor acaba siz de bunu farkediyor musunuz..

Alt yapıdaki oyuncularımız neden çoğu hobbit gibi ..

Başlarındaki de kral dain herhalde..

Belhanda da gitti gibi, maicon da gidecek. 1 on numara, 1 stoper, 1 orta saha, 2 veya 3 forvet lazım su an takıma. 6 ayda bi forvet alamayan yonetim 15 günde 6 topcu mu alacak

Belhanda ve olursa maicon fernando gibiler ayrilsa da kalan adamlarla da sampiyonluk sart , o ayri bu ayri

Cikacak gerekirse celil yunus gibiler sampiyon yapacaklar , cunku bu satis gelirine ek olarak sampiyonluk ve CL geliri de lazim

Bunlar beraberce olursa mali durum gercekten iste duzelir diyebiliriz

Sezonun ortasinda ilk onbirin yarisimi degistirilir be.

Ben Maicon+Garry yada Feghouli gider, yerlerine 1 Stoper, 1 Forvet ve kanat/forvet oynayabilen bir scout transferi gelir ve dönemi kapatirik sandim. Yazin postalardin geri kalan oyunculari. Ben football manager de bile bu kadar oyuncu kisin satip almam

Belhanda ve olursa maicon fernando gibiler ayrilsa da kalan adamlarla da sampiyonluk sart , o ayri bu ayri

Cikacak gerekirse celil yunus gibiler sampiyon yapacaklar , cunku bu satis gelirine ek olarak sampiyonluk ve CL geliri de lazim

Bunlar beraberce olursa mali durum gercekten iste duzelir diyebiliriz
Satıp almayalım mi ?

Belhanda hani şu elbise mavi mi pembe mi falan resimler oluyor ya tıpkı onun gibi daha bu adamı arada derede görene rastlamadım..

Belhanda'yı sezon sonu da bu paralara satabilirdik sanki ya :confused:
İnanılmaz teklif gelmemiş sonuçta, devre arası bu kadar değişiklik fazla değil mi?

kralhandayi 10m euroya

fernando copune 6m euroa

toplam 16m euro

stefan johannsen al fullhamdan 2-3m
jeando fuchs al 2m
hany mukhtar al 10 numarayi 4-5m

al sana genc oyuncular

d7e934e91708577d1689c6e429a10cc9.jpg

Ben bu yönetimin belhanda'dan daha iyisini getirebileceğine inanmıyorum, o yüzden sevinmeden önce bir kez daha düşünün derim.

belhanda da giderse şu anda resmen(forma numarası olarak) 9 ve 10 numarası olmayan tek kulüp olacağız galiba.Mahalle takimi kursan ilk 9 ve 10 numara dolar bizde onlar boşaldı umarım yerlerini ziyadesiyle dolduracak isimler gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt