Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ana kadar transferlerden 16 milyon euro kazandık belhanda (9) ve garry (7) bunlara ek olarak maicon (5), serdar aziz (4) ve eren (1) gelse toplam 26 milyon euro

Marcao (3,5) milyon euro ise kala 22,5 milyon euro'ya 2 forvet 1 defans ve 1 orta saha alınabilir rahatlıkla.

Alan (free)
Mangala (kiralık 2 milyon)
tetteh (6 milyon)
haraslin (3 milyon)
zeneli (3 milyon)
Bizim yönetim mi alacak bu adamları? Tamam hepsi potansiyelli oyuncular ama takımda tecrübeli adam sayısı çok azaldı. Evet parlatıp yüksek fiyatlara satıp karda yapabiliriz ama bu genç oyuncuların bizi şampiyon yapacağını sanmıyorum. Mutlaka tecrübeli oyuncu almamız şart şampiyonluk için.

Oyuncuların yıllık maaşlarından da kazancımız oluyor baya:

Belhanda---------3,3 milyon euro
Serdar Aziz-------2 milyon euro
Eren--------------2,1 milyon euro
Garry-------------1,9 milyon euro
Maicon-----------2,2 milyon euro

toplam 11,5 milyon euro artıya geçeceğiz. Marcao'nun yıllık ücreti 800 bin euro sadece gelenlerden Alan'ın yıllık ücreti en yüksek olur 3,5 milyon euro ile. Diğer gelecek oyuncular genç ve potansiyelli olacakları için en fazla yıllık maaşları 1-2 milyon euro arasında olur.

Şu ana kadar transferlerden 16 milyon euro kazandık belhanda (9) ve garry (7) bunlara ek olarak maicon (5), serdar aziz (4) ve eren (1) gelse toplam 26 milyon euro

Marcao (3,5) milyon euro ise kala 22,5 milyon euro'ya 2 forvet 1 defans ve 1 orta saha alınabilir rahatlıkla.

Alan (free)
Mangala (kiralık 2 milyon)
tetteh (6 milyon)
haraslin (3 milyon)
zeneli (3 milyon)
Seleznovu kaçırdığımıza yanmayalım da durum oraya gidiyor çünkü.

Belhanda yerine Selçuk oynayacak 5 aydır forvet alamayan yönetimin orta saha alabileceğini düşünenler var

1547452061050.webp

beceriksiz iş bilmez plansız ömür çürüten yönetim istifa et artık!
bunu biz söyleriz ancak yönetimin yemledigi sözde Galatasaraylı ultraslan söylemez ne yazık ki...

Forvetli yumurta olacak simdi yaninada demli bir forvet ohh ne giderdi bee

Gecen donem hoca sorumlulugu yonetime atti.Yonetim de hocaya.Bence bu transfer isinin sekli semali iyice anlatilmali.Herkes yonetime suc atiyor ama scout ekibi, transferleri gorusen ekip hocanin adamlari.Niye sadece yonetim hedef oluyor?

Bu kadar da olmaz çıkın bir açıklama yapın maç sonlarında cep telefonu kamerasına konusan yöneticiler şimdi suspus olmuş dalga konusu olduk 4 ay boyunca hicbirsey yapmadan beklediniz mi?

Fernando’da satılacak iddiaları var. Sahaya 11 çıkartamayacağız herhalde. Bir forvet lazımdı sadece be.

Ey site moderasyonu ! Küfürü serbest bırakın da bir nebze olsun üyelerimizin içi soğusun.

O degilde, nerde bu ayin basinda "relax olun hemen yönetim istifa diye mi bagrilir.. transfer dönemi daha yeni basladi .. 1 ay zamanimiz var.. "

adamlar bildigin transfer calismasi bile yapmiyor .. evde telefon bekliyorlar bize talip ciksin da kimi satalim diye.. birakin bu isleri.. bunlar bu saatden sonra hic birsey yapamaz.. bu hafta lig basliyor kamp dönemi bitti sayilir.. yaptiklari bir transfer de daha dün mac oynayip hala gelmedi bile .. rezillik.. diz boyu rezillik baska birsey degil !
Emre tasdemiri transfer olarak saymiyorum zaten.. dr. yener incenin yeni evladi olur anca

YÖNETIM ISTIFA !

Yönetimin acelesi yok yaz transfer döneminin bitmesine çok var ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt