Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda-savanier dogru olur.savanier 8 nuamra ve 10 numarada oynar.
ama fernando ya da donk giderse iyi bi önlibero isteriz

terim, bu sezon butun oyunculari satip feda diyerek komple fisik gibi kadro kurup 2020 girmesin

o zaman Muslera,Fernando,Feghouli gibi isimleri de hemen satmalıyız beklemenin manası yok

ben öyle birsey demedim. bu aciz yönetim transfer yapamiyor bu belli oldu. en az 2 forvet gelmedigi müddetce sampiyonluk falan konusmamiz yasaklanmali.

Bel/mal-handa icin ise fikirlerim belli. Sevmiyorum, hosuma gitmiyor, katki vermiyor, bi ton da para aliyor.

Belhanda en az 17.5 M Euro İttihad bu parayı vermiyorsa yol alsın

İki ihtimal var ya takımı bilerek zayıflaştırıp şampiyon olması engelleniyor başakşehir için. Yada takımda hiç para kalmadı eren serdara para verilecek maaşlar dağıtılacak ve tepkiler azaltmak için 1 forvet gelecek başka çaresi yok bu işin takım küçülmeye gitti belhanda bana göre kesin gitti artık

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhanda feghouliden 500bin az kazanıyor daha fazla katkı veriyor o zaman feghouli de gitsin

Ben size olayi soyleyeyim

Bu bizim yagli surat arazileri satti ya

Butun paralari topculara verdi essek

Bizimkilerde o paralarin aslinda borca gitmesini istiyorlardi

Simdi olay bu oyunculari satip borcu odemek

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhandanın satılmasına karşı değilim, ama onun yerine mutlaka ofansif skor gücü olan bir orta saha alınmalı bu şart. peki bunu yapacak bir yönetim mevcut mu? tabikide hayır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt