Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ne yalan söyleyim ben Alan 'ın yatmasına üzülmedim. hem tip olarak aradığımız forvet değil hem de o maliyetleri hak edecek adam değil, o kadar parayı istiyorsa Çin 'de devam etsin kariyerine

Yahu biz Mancity veya liverpool 'muyuz ki Alan ile forvet oynayalım ? bize afrikanın bağrından kopmuş zorluk nedir bilen, insani ilişkileri pek gelişmemiş, okuma yazması olmayan, ateşin icadından bi haber çiğ etle beslenen vahşi bir forvet lazım

Yahu Alan 'ın 4 mil.€ imza parası ve senelik 4 mil.€ maaşını Balotelli 'ye verelim koşa koşa gelir buraya

Yahu şu tipe bir baksanıza tam aradığımız arızalı adam ...

10187182-728xauto.jpg

Melo 'da buraya gelirken yılın bidonu seçilerek geldi, DK 'dan sonra herkes deli o akıl sağlığı yerinde değil filan diyorlardı adam geldi STSL 'de canlı gözlerle izlediğim en sağlam ön libero performansını verdi şimdi Balotelli ile neden aynısını yaşamayalım ki ? buradaki futbol ortamı siyahi forvet sevdası, uzuuuuun zamandır süren forvet hasretimiz ile taraftarın Balotelli 'ye ne kadar sahip çıkacağını düşünün bir

Ligin 32. haftası içerde akbilsporla oynuyoruz maçın sonuna doğru Balotelli atıyor 2-0 oluyor taraftar şampiyonluk kutlamasına başlıyor Balotelli o asi halleriyle gelip taraftarı selamlıyor kendini beğenmiş tavırlarıyla tüm düşmanlarımızı kudurtuyor ...

Fena mı olurdu ulan ? sadece iyi bir forvet olduğu için değil de Balotelli olduğu için istiyorum bu adamı ...
Olmaz o iş rahat ettirmezler onu

SON DAKİKA - Akhisarspor, Trabzonspor ile yolları ayrılan Zeki Yavru'yla 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. (beIN Sports)

apdurrahim günlerce uyuyamaz rüyasında görür şimdi vah vah.
Transfer becerileri sınırdan öteye geçemeyen beceriksiz herifler

-----------Eren--------
Onyekuru Belhanda -Feghouli
------Ndiaye-Fernando
Yuto---Serdar-Ozan---Linnes

downgrade

---------Sinan--------
Yunus----Feghouli----Onyekuru
-------Ndiye-Selçuk
Ömer---Marcao-Ozan--Linnes

Hey gibi be nerden nereye

Yemin ederim Dursun Özbeği mumla arar oldum, oda capsiz herifin tekiydi’de taraftar baskısıyla yine oyuncular getiriyodu, bunlar tam vurdum duymaz.
Bu saatten sonra zaten kimse iyi topcusunu bırakmaz, gelirse bi iki cöp gelir.

———Love—-Ba——-
Onye——ndiaye——feghouli
———selcuk—Nando

Max oluru

16 milyon satış oldu daha gelen yok

Galatasaray Düşmanlarının .........

Feghouli kanatta kalsin. Gol atabilen ve duran top kullanabilen 8/10 numara almaliyiz
Feghouli kanat olmaz bu saatten sonra gücü yetmez top dağıtıcılık şu anda tam ona göre.
veya 4-3-3'ün ilerisi olup 10 numaraya biri alınabilir ama kim iyi adamını versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt