Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllık 3.8 milyon euro alıyorsun, sırtında da daha önceden nice efsanelerin giydiği 10 numaralı forma var. İnsan ister istemez uzaktan bir şut çekip gol at diye beklentiye giriyor Belhanda efendi. 10 numara yerine başka bir forma numarası seçsen daha iyi olur.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendimi istedi 10 no yu ? Is bilmez Tursunun isi

Muslera
Mariano.. Ozan.. Mangala.. Nagatomo
Feghouli.. Fernando.. Ndiaye.. Belhanda
Alan.. Batshuayi

İsmail
Linnes.. Marcao.. Ahmet.. Emre
Donk.. Selçuk
Sinan...Emre.. Onyekuru
Altyapı
Üst kadro çok farklı olmuş ya orta ikili çok üst düzey oynamalı kondisyon olarak da iyi olmalılar , kenarlar ise asiste çok elverişli ancak sıfıra inme konusunda bilemiyorum soru işareti , forvet ikilisinin de hava hakimiyeti baya minimal düzeyde gibi Batshuayi yerine Tetteh uygun maliyet şartı ile daha faydalı olur gibi çift forvet sisteminde.

Kendimi istedi 10 no yu ? Is bilmez Tursunun isi
İstese değiştirir ama 10 numara havalı diye bırakmıyor. Taraftara atar yapan futbolcuları hiç sevmem. Ronaldo kötü oynayınca Bernabeu da bile ıslıklandı. Belhanda ise en ufak eleştiriye gelemiyor taraftara hakaret ediyor

kadın basketbol takımımızın eurocup macı var
15 sayı fark uzatmaya, üzeri çeyrek finale götürüyor bizi
işimiz baya zor

izlemek isteyen arkadaslar

Ya bu asporda bilirkişi gibi konuşan adamın adı neydi? Arabada dinliyorum adam tam bir hödük. Transfermarkta göre fiyat yorumluyor

İstese değiştirir ama 10 numara havalı diye bırakmıyor. Taraftara atar yapan futbolcuları hiç sevmem. Ronaldo kötü oynayınca Bernabeu da bile ıslıklandı. Belhanda ise en ufak eleştiriye gelemiyor taraftara hakaret ediyor

Neden degistirsin adam. Sen olsan kendi kendine degistirirmisin :s
Degisecekse teknik kadro degistirir, sezon ortasinda ben 10u istemiyorummu diyecek?

Bi alemsiniz valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt