Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istedigi kadar overrated olsun, geldigi vakit ligin en iyi forveti olur.

Görüşüne saygı duyuyorum Renktaş ama benim görüşüm en fazla Eren derdiyok effecti yaratır .. ben cenki Frankfurt U takımlarından bilirim.. adamın öyle böyle hiç bir özelliği yok bence .. Beşiktaş da tutturdu okadar.. doğru zaman doğru yer diyelim.. zaten leblebi gibi gol atan klasik forvet de değil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cahil insanın en büyük özelliği bi yalan söyler kendi de inanır.. Açıkla kanıtın var mı desen yok ama olamaz mı diyerek saçma sapan bi savunma içgüdüsüne girer...

He yedi komisyonu .. çok ihtiyacı var çünkü işi gücü bıraktı .. şampiyonluk yarışını bıraktı .. komisyon peşinde koşuyor gülmesi de ondan neşesi de ondan ..

Foruma IQ sınırlaması getireceksin varsın kuş olsun ama en azından akıl yetisini düşünme kabiliyetini kullanan olsun..

Eleştiremez miyiz diyorlar .. o beyinle eleştiremeyi geç... yaşadığına hayatını idame ettirdiğine şükret sen..

Cahil insanın en büyük özelliği bi yalan söyler kendi de inanır.. Açıkla kanıtın var mı desen yok ama olamaz mı diyerek saçma sapan bi savunma içgüdüsüne girer...

He yedi komisyonu .. çok ihtiyacı var çünkü işi gücü bıraktı .. şampiyonluk yarışını bıraktı .. komisyon peşinde koşuyor gülmesi de ondan neşesi de ondan ..

Foruma IQ sınırlaması getireceksin varsın kuş olsun ama en azından akıl yetisini düşünme kabiliyetini kullanan olsun..

Eleştiremez miyiz diyorlar .. o beyinle eleştiremeyi geç... yaşadığına hayatını idame ettirdiğine şükret sen..
500 bin+bir sonraki transferinde %20’si imiş.

Aslında yapardı ama nasıl diyelim .. bizim ihtiyacımızı şu an karşılamaz .. benimde aklıma gelmedi değil .. yalnız bize uzun boylu bir 9 numara lazim .. öyle çalıma fln da girmesine gerek yok .. güzel gol fln da atmasına gerek yok .. aldığını vuracak sokacak af etmeden.. Hakan Ş. Stilinde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvet alır mısınız? Tşk.

beyinsiz.webp

Hala bu troller yazabiliyor mu? üzücü

bilic bizi ...handadan kurtarırsa avatarımı süsleyecektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt