Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fotomaçta yazmışlar renato augusto kaynağı bir kenara bırakırsak sizce nasıl olur ??

O tchê tcherere tchê tchê
Tcherere tchê tchê
Tcherere tchê tchê
Tchereretchê
Tchê, tchê, tchê
Gusttavo Lima e você

Tettehyi arastirdim Kararsizim. Burda müthis patlama yapabilir. Ama bunun garantisi yok. Bu riske 9 milyona girilirmi? FFP olmasa evet. 20 üzeri oyuncu satisimiz yok. Bu yüzden maksimum 15-16ya satariz. Bilmiyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan bir de uğurla dalga geçiyorduk. Adamın bonservis harbi 8-9 m euroymuş. Bence hiç gerek yok. Daha ucuz maliyetli biri bulunur

Tetteh'in niye bu kadar bonservis istendiğini anlayacağımız performans videosu var mı? Dün iki tane izledim kazmalıkları olumlu aksiyonlarından daha fazlaydı adamın.

Aga hiç gerek yok. Kulübün hali ortada. Scoutun elinde başka adamlar vardır gidin onlara bakın gözünüzü seveyim. Tamam çocuk hayvan gibi fizikli ve teknik ama ya beklenen sıçramayı yapamazsa?

E madem bu paraları vereceğiz. Ciagne yi alalım. Hazır patlamış forvet

Tetteh'in niye bu kadar bonservis istendiğini anlayacağımız performans videosu var mı? Dün iki tane izledim kazmalıkları olumlu aksiyonlarından daha fazlaydı adamın.

Sizin gibi adamlar varken scout ekibine ne gerek var anlamıyorum zaten ne güzel 2 video ile bitiriyosunuz işi, ne öyle ülke ülke gidip gezecekler maç izlicekler falan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt